СВИНИНА з яблучним гірчицею

СВИНИНА з яблучним гірчицею

Інгредієнти

  • кедрові горішки – 50 г
  • цибулина – 1 шт.
  • масло вершкове – 2 ст. л.
  • свинина (окіст) – 2 кг
  • сіль – за смаком
  • яблуко – 2 шт.
  • базилік – 1 пучок
  • масло оливкове – 0,25 склянки
  • сухі італійські трави – 1,5 ст. л.
  • часник – 2 зубчики
  • кілька скибочок білого хліба – 1 батон

Для гірчиці

  • гірчиця зерниста гостра – 3 ст. л.
  • велике яблуко – 1 шт.

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

СВИНИНА З яблучний гірчицею

Лук, часник і яблука очистити і дрібно нарізати. Базилік вимити й обсушити. Хліб без кірки натерти на тертці. Розігріти в сковороді вершкове масло, обсмажити цибулю і часник, 5 хв. Додати яблука і хлібні крихти, перемішати і готувати ще 2 хв. Зняти з вогню і дати охолонути. Крок 2

СВИНИНА з яблучним гірчицею

Подрібнити в блендері базилік, часник і кедрові горішки. Не вимикаючи блендер, влити оливкове масло. Половину отриманого соусу перекласти в миску, додати половину цибульний-яблучної суміші, посолити, поперчити за смаком і перемішати. Крок 3

СВИНИНА з яблучним гірчицею

Частину, що залишилася цибульний-яблучну суміш викласти в блендер з соусом і збити до однорідності. Приправити сіллю і перцем. Крок 4

СВИНИНА з яблучним гірчицею

Свинину вимити і ретельно обсушити. Зробити в шматку глибокий і широкий надріз і вкласти в нього суміш соусу з подрібненими цибулею і яблуками. Крок 5

СВИНИНА з яблучним гірчицею

Перев'язати м'ясо шпагатом, обмазати з усіх боків сумішшю, що залишилася, покласти в пакет для запікання і поставити в розігріту до 200 ° С духовку на 2 ч. За 30 хв. до готовності. Крок 6

СВИНИНА з яблучним гірчицею

Приготувати гірчицю. Яблуко запекти в мікрохвильовій печі, 3 хв. Акуратно вийняти м'якоть і змішати з гірчицею. Подати до свинини.

0/5 (0 Reviews)