Інгредієнти
- кедрові горішки – 50 г
- цибулина – 1 шт.
- масло вершкове – 2 ст. л.
- свинина (окіст) – 2 кг
- сіль – за смаком
- яблуко – 2 шт.
- базилік – 1 пучок
- масло оливкове – 0,25 склянки
- сухі італійські трави – 1,5 ст. л.
- часник – 2 зубчики
- кілька скибочок білого хліба – 1 батон
Для гірчиці
- гірчиця зерниста гостра – 3 ст. л.
- велике яблуко – 1 шт.
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Лук, часник і яблука очистити і дрібно нарізати. Базилік вимити й обсушити. Хліб без кірки натерти на тертці. Розігріти в сковороді вершкове масло, обсмажити цибулю і часник, 5 хв. Додати яблука і хлібні крихти, перемішати і готувати ще 2 хв. Зняти з вогню і дати охолонути. Крок 2
Подрібнити в блендері базилік, часник і кедрові горішки. Не вимикаючи блендер, влити оливкове масло. Половину отриманого соусу перекласти в миску, додати половину цибульний-яблучної суміші, посолити, поперчити за смаком і перемішати. Крок 3
Частину, що залишилася цибульний-яблучну суміш викласти в блендер з соусом і збити до однорідності. Приправити сіллю і перцем. Крок 4
Свинину вимити і ретельно обсушити. Зробити в шматку глибокий і широкий надріз і вкласти в нього суміш соусу з подрібненими цибулею і яблуками. Крок 5
Перев'язати м'ясо шпагатом, обмазати з усіх боків сумішшю, що залишилася, покласти в пакет для запікання і поставити в розігріту до 200 ° С духовку на 2 ч. За 30 хв. до готовності. Крок 6
Приготувати гірчицю. Яблуко запекти в мікрохвильовій печі, 3 хв. Акуратно вийняти м'якоть і змішати з гірчицею. Подати до свинини.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!