СВИНЯЧИЙ Рулет З ГРИБНИЙ НАЧИНКОЙ

Інгредієнти

  • часник – 1 зубчик
  • петрушка – 2 гілочки
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль

  • масло рослинне
  • велика цибулина – 1 шт
  • морква – 1 шт
  • свіжі лісові гриби – 300 г
  • філе свиняче – 600 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СВИНЯЧИЙ Рулет З ГРИБНИЙ НАЧИНКОЙ

Гриби очистити, протерти вологою губкою і нарізати великими шматками. Цибулю, моркву і часник очистити. Цибулю нарізати півкільцями, морква – тонкою соломкою, часник подрібнити. Петрушку вимити, обсушити і дрібно нарізати. Обсмажити цибулю і моркву в 2 ст. л. розігрітого рослинного масла, 4 хв. Додати гриби і готувати, періодично помішуючи, поки не випарується вся рідина. Додати часник, сіль і перець за смаком, через 1 хв. зняти з вогню. Крок 2

Свинину вимити, зрізати жир. Зробити на м'ясі глибокий надріз уздовж шматка, не доходячи до низу приблизно 1 см. Розсунути м'ясо руками і зробити поперечні розрізи справа і зліва, також не доходячи до краю близько 1 см. Крок 3

СВИНЯЧИЙ Рулет З ГРИБНИЙ НАЧИНКОЙ

розкрити м'ясо як книгу, накрити харчовою плівкою і відбити в тонкий пласт. Крок 4

СВИНЯЧИЙ Рулет З ГРИБНИЙ НАЧИНКОЙ

Викласти на м'ясо приготовлену начинку. Посипати зверху подрібненою петрушкою, потім згорнути рулетом. Крок 5

СВИНЯЧИЙ Рулет З ГРИБНИЙ НАЧИНКОЙ

Натерти поверхню рулету сіллю і перцем, перев'язати мотузкою. Крок 6

СВИНЯЧИЙ Рулет З ГРИБНИЙ НАЧИНКОЙ

Розігріти в сковороді 2 ст. л. рослинної олії. Обсмажити рулет з усіх боків до утворення рум'яної скоринки. Викласти на лист фольги, нещільно загорнути. Готувати в розігрітій до 200 ° С духовці 40 хв. Подавати із зеленим салатом або вареними овочами.

0/5 (0 Reviews)