СВИНИНА на грилі з соусом з вершків та ВІСКІ

СВИНИНА на грилі з соусом з вершків та ВІСКІ

Конкурс рецептів & quot; Меню по-ірландськи & quot; x Інгредієнти

  • віскі – 4 ст. л.
  • цукор коричневий – 1 ч. л.
  • вершки жирністю 20% – 100 мл
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • сіль – за смаком
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> бульйон м'ясний – 0,25 склянки

  • шавлія – ​​кілька листочків свіжого або 0,5 ч. л. сухого
  • борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • масло вершкове – 50 г
  • свинина, стейки – 4 шт. невеликих

Покроковий рецепт приготування

Стейки змастити вершковим маслом і обсмажити на грилі по 4 хвилини з кожного боку. Замість гриля можна обсмажити на сковороді. Для соусу цибулю дрібно порізати, обсмажити до прозорості на вершковому маслі, після чого, продовжуючи смажити при невеликому вогні, поступово помішуючи всипати борошно. Потім обережно влити бульйон, додати цукор і довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити близько 2 хвилин. Додати вершки і шавлія. Влити в соус віскі, приправити за смаком сіллю і перцем і зняти з вогню. Готові стейки подавати з соусом і свіжою зеленню.

0/5 (0 Reviews)