Інгредієнти
- філе свинини – 200 г
- бульйон курячий – 750 мл
- гриби шиітаке – 2 шт
- цибуля-порей – 1/2 стебла
- морква – 1/2 шт
- часник – 1 зубчик
- імбир корінь свіжий – 1 см
- масло рослинне – 1 ст. л.
- сіль, чорний перець за смаком
- соєвий соус – 2 ст. л.
- рисове вино – 2 ч. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Свинину і шиїтаке нарізати тонкими смужками. Порей і моркву нашаткувати. Часник і імбир подрібнити. Крок 2 Обсмажити свинину в воке в маслі, 3 хв .; додати овочі і гриби. Додати імбир, часник, сіль. Влити гарячий бульйон, проварити 5 хв., Додати перець, вино і соєвий соус. Зняти з вогню, дати постояти 5 хв. і подавати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!