Овочевий суп СО СВИНИНОЮ

Овочевий суп СО СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • філе свинини – 200 г
  • бульйон курячий – 750 мл
  • гриби шиітаке – 2 шт
  • цибуля-порей – 1/2 стебла
  • морква – 1/2 шт
  • часник – 1 зубчик
  • імбир корінь свіжий – 1 см
  • масло рослинне – 1 ст. л.
  • сіль, чорний перець за смаком
  • соєвий соус – 2 ст. л.
  • рисове вино – 2 ч. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Свинину і шиїтаке нарізати тонкими смужками. Порей і моркву нашаткувати. Часник і імбир подрібнити. Крок 2 Обсмажити свинину в воке в маслі, 3 хв .; додати овочі і гриби. Додати імбир, часник, сіль. Влити гарячий бульйон, проварити 5 хв., Додати перець, вино і соєвий соус. Зняти з вогню, дати постояти 5 хв. і подавати.

0/5 (0 Reviews)