Інгредієнти
- сіль, мелений чорний перець – за смаком
- гілочки базиліка – 3 шт .
- варену картоплю – 2 шт.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- сухарі панірувальні – 2 ст. л.
- товчений часник – 4 зубчики
- варена яловичина – 500 г
- рикотта – 150 г
- яйце – 2 шт.
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Картоплю відварити в мундирі до готовності, 20 хв. Гарячим очистити від шкірки і розім'яти товкачем в грубе пюре. Листочки базиліка відокремити від стебел і дрібно нарізати. Часник очистити і подрібнити. Крок 2
М'ясо дрібно нарізати, видаливши жир. Змішати з картоплею, яйцями і рікоттою, перемішати. Додати часник, зелень, сіль і перець. Ще раз добре перемішати. Крок 3
Сформувати невеликі польпетти круглої форми, обкачати їх у сухарях і обсмажити в розігрітій олії, по 5 хв. з кожного боку.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!