ІТАЛІЙСЬКІ ПОЛЬПЕТТИ з вареного м'яса

ІТАЛІЙСЬКІ ПОЛЬПЕТТИ з вареного м'яса

Інгредієнти

  • сіль, мелений чорний перець – за смаком
  • гілочки базиліка – 3 шт .
  • варену картоплю – 2 шт.
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • сухарі панірувальні – 2 ст. л.
  • товчений часник – 4 зубчики
  • варена яловичина – 500 г
  • рикотта – 150 г
  • яйце – 2 шт.

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

 ІТАЛІЙСЬКІ ПОЛЬПЕТТИ з вареного м'яса

Картоплю відварити в мундирі до готовності, 20 хв. Гарячим очистити від шкірки і розім'яти товкачем в грубе пюре. Листочки базиліка відокремити від стебел і дрібно нарізати. Часник очистити і подрібнити. Крок 2

ІТАЛІЙСЬКІ ПОЛЬПЕТТИ з вареного м'яса

М'ясо дрібно нарізати, видаливши жир. Змішати з картоплею, яйцями і рікоттою, перемішати. Додати часник, зелень, сіль і перець. Ще раз добре перемішати. Крок 3

ІТАЛІЙСЬКІ ПОЛЬПЕТТИ з вареного м'яса

Сформувати невеликі польпетти круглої форми, обкачати їх у сухарях і обсмажити в розігрітій олії, по 5 хв. з кожного боку.

0/5 (0 Reviews)