ЗАПІКАНКА по-ірландськи

ЗАПЕКАНКА по-ірландськи

Інгредієнти < ul>

  • заморожений зелений горошок – 150 г
  • сіль – за смаком
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • червоне сухе вино – 3 ст. л.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • томатна паста – 1 ст. л.
  • морква – 2 шт.
  • масло вершкове – 2 ст. л.
  • яловичий фарш – 600 г
  • картопля – 700 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> помідори – 3 шт.

  • гілочки чебрецю – 3 шт.
  • тертий пармезан – 150 г
  • < h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

    Крок 1

    Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати. У сотейнику розігріти олію і обсмажити овочі, 5 хв. Додати фарш, готувати, помішуючи і розминаючи виделкою грудки, 15 хв. Крок 2

    ЗАПЕКАНКА по-ірландськи

    На помідорах зробити хрестоподібні надрізи. Опустити помідори на 1-2 хв. в окріп, потім обдати крижаною водою і очистити від шкірки. Нарізати м'якоть шматочками і покласти в сотейник. Влити вино, додати томатну пасту і заморожений зелений горошок. Посолити і поперчити за смаком. Чебрець розібрати на листочки, додати до м'яса з овочами, тушкувати на середньому вогні 10 хв. Крок 3

    картоплю очистити, відварити до готовності, злити і розім'яти в пюре. Змішати з вершковим маслом, посолити. Морква зварити до м'якості, очистити і нарізати невеликими шматочками. Крок 4

    ЗАПЕКАНКА по-ірландськи

    покласти моркву в сотейник до м'яса, прогріти все разом 3 хв. Крок 5

    ЗАПЕКАНКА по-ірландськи

    вогнетривку форму змастити маслом, покласти в неї овочеву масу. Крок 6

    ЗАПЕКАНКА по-ірландськи

    розігріти духовку до 200 ° С. Покрити овочі шаром картопляного пюре, посипати сиром і готувати в духовці 15 хв.

    0/5 (0 Reviews)