Інгредієнти < ul>
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> помідори – 3 шт.
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати. У сотейнику розігріти олію і обсмажити овочі, 5 хв. Додати фарш, готувати, помішуючи і розминаючи виделкою грудки, 15 хв. Крок 2
На помідорах зробити хрестоподібні надрізи. Опустити помідори на 1-2 хв. в окріп, потім обдати крижаною водою і очистити від шкірки. Нарізати м'якоть шматочками і покласти в сотейник. Влити вино, додати томатну пасту і заморожений зелений горошок. Посолити і поперчити за смаком. Чебрець розібрати на листочки, додати до м'яса з овочами, тушкувати на середньому вогні 10 хв. Крок 3
картоплю очистити, відварити до готовності, злити і розім'яти в пюре. Змішати з вершковим маслом, посолити. Морква зварити до м'якості, очистити і нарізати невеликими шматочками. Крок 4
покласти моркву в сотейник до м'яса, прогріти все разом 3 хв. Крок 5
вогнетривку форму змастити маслом, покласти в неї овочеву масу. Крок 6
розігріти духовку до 200 ° С. Покрити овочі шаром картопляного пюре, посипати сиром і готувати в духовці 15 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!