Картопляний-М'ЯСНІ ПОДСОЛНУХИ

картопляний-М'ЯСНІ ПОДСОЛНУХИ

Інгредієнти < ul>

  • картопля – 1 кг
  • гілочки чебрецю – 2 шт.
  • жовтки – 3 шт.
  • вино біле сухе – 1 склянка
  • масло вершкове – 1 ст. л.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • шматки білого хліба – 4 шт.
  • гілочки петрушки – 2 шт.
  • сіль – за смаком
  • масло оливкове
  • молоко – 500 мл
  • філе яловичини – 650 г
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1

    картопляний-М'ЯСНІ ПОДСОЛНУХИ

    Розрізати м'ясо на 4 шматки, натерти сіллю і перцем. Помістити в миску м'ясо, вино, половину подрібненого часнику і зелень. Накрити і залишити на 4 год, час від часу перемішуючи. Крок 2

    картопляний-М'ЯСНІ ПОДСОЛНУХИ

    Картопля очистити, нарізати скибочками . Лук очистити і нарізати півкільцями. Влити в каструлю молоко і 700 мл води, додати картоплю, цибулю, часник, що залишився і дрібку солі. Довести до кипіння і варити 20 хв. Злити з каструлі рідину. Крок 3

    картопляний-М'ЯСНІ ПОДСОЛНУХИ

    Розім'яти картоплю в м'яке пюре , додати жовтки. Крок 4

    картопляний-М'ЯСНІ ПОДСОЛНУХИ

    розігріти в сковороді вершкове масло. М'ясо вийняти з маринаду, обсушити і обсмажити, по 2 хв. з кожного боку. Крок 5

    картопляний-М'ЯСНІ ПОДСОЛНУХИ

    картопляне пюре перекласти в кондитерський мішок. Крок 6

    картопляний-М'ЯСНІ ПОДСОЛНУХИ

    деко накрити пергаментом. З хліба вирізати кружки діаметром на 2 см більше шматочків м'яса. Помістити на деко, зверху покласти яловичину. Видавлювати пюре навколо шматочків м'яса вертикальними смужками, як показано на фото. Змастити все оливковою олією і поставити в розігріту до 220 ° С духовку на 10 хв.

    0/5 (0 Reviews)