Інгредієнти
- цибуля ріпчаста – 3 шт.
- різнокольорові солодкі перці – 2 шт.
- баклажан – 3 шт.
- по пучку базиліка, кропу і кінзи
- помідор середнього розміру – 4 шт.
- сіль – за смаком
- баранина – 500 г
- зелена стручкова квасоля – 200 г
- курдючное сало – 50 г
- картопля – 5 шт.
- гострий червоний перчик – 1 шт.
- товчений часник – 5 зубчиків
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Баранину вимити, нарізати невеликими шматками, курдючное сало – маленькими кубиками. Крок 2
Картопля, цибуля і часник очистити , з перців видалити серцевину. Картоплю нарізати великими часточками, цибулю – півкільцями, солодкий перець і баклажани – невеликими шматочками, гострий перчик подрібнити. Крок 3
Стручки квасолі і зелень вимити, досить крупно нарізати. Крок 4
На дно казана викласти шарами баклажани , картопля, цибуля, солодкий перець і часник. Посипати кожен шар сіллю і перцем. Зверху розкласти баранину, гострий перчик, курдючное сало, зелень і стручкову квасолю. М'ясо також посолити і поперчити. Крок 5
Розігріти духовку до 180 ° С. Закип'ятити 1 л води, залити в казан. Щільно закрити кришкою, поставити на сильний вогонь і довести до кипіння. Помістити казан в духовку і готувати 1 ч. Крок 6
Помідори вимити, нарізати кружальцями, розкласти рівним шаром на квасолю. Посолити, поперчити і знову щільно закрити кришкою. Обернути казан фольгою. Знизити температуру духовки до 150 ° С і готувати ще 35-45 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!