М'ЯСО з картоплею

М'ЯСО з картоплею

Сімейні традиції: рецепт в спадок x Інгредієнти

  • картопля – 6 шт.
  • часник – 4 зубчики
  • свинина (шийна частина) – 1 кг
  • масло рослинне (оливкова)
  • сіль – за смаком
  • перець – за смаком

Покроковий рецепт приготування

М'ясо натерти сіллю, перцем, часником (шматочки вкласти в складки м'яса), змастити маслом, залишити на 20 хвилин. Картоплю очистити, розрізати на кілька шматків в залежності від величини картоплі, посолити. У рукав для запікання вкласти м'ясо і картоплю. Запікати при температурі 200-220 & deg; C 1-1,5 години в залежності від розміру шматка. За 15 хвилин до закінчення розрізати пакет для запікання для утворення скоринки.

0/5 (0 Reviews)