& nbsp;
Інгредієнти
- 500 г яловичого фаршу
- 1 невелика цибулина
- 2 зубчики часнику
- 0,5 склянки свіжих пшеничних крихт
- 1 яйце
- 3 склянки молока
- 4 ст. л. тертого сиру
- 0,25 склянки меленого фундука
- 2 ст. л. борошна
- 2 ст. л. рослинного масла
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2
Цибулю і часник очистити і подрібнити. Додати в м'ясний фарш хлібні крихти, цибулю, часник і горіхи. Ретельно перемішати до отримання однорідної маси. Додати яйце, сіль і перець і ще раз вимісити. Крок 3
Скачати з фаршу кульки діаметром приблизно 3,5 см. Борошно просіяти на велике плоске блюдо або обробну дошку. Обваляти кожен кульку в борошні. Крок 4
Включити режим «Мультіповар», встановити температуру 160 ° С, розігріти 2 ст. л. масла і обсмажити тефтелі, по 5 хв. з кожного боку. Влити молоко і готувати 10 хв. Крок 5
Посипати тефтелі тертим сиром, акуратно перемішати. Відразу подати до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!