ІТАЛІЙСЬКІ ТЕФТЕЛІ В мультиварці


& nbsp;

ІТАЛІЙСЬКІ ТЕФТЕЛІ В мультиварці

Інгредієнти

  • 500 г яловичого фаршу
  • 1 невелика цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 0,5 склянки свіжих пшеничних крихт
  • 1 яйце
  • 3 склянки молока
  • 4 ст. л. тертого сиру
  • 0,25 склянки меленого фундука
  • 2 ст. л. борошна
  • 2 ст. л. рослинного масла
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ІТАЛІЙСЬКІ ТЕФТЕЛІ В мультиварці

Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2

ІТАЛІЙСЬКІ ТЕФТЕЛІ В мультиварці

Цибулю і часник очистити і подрібнити. Додати в м'ясний фарш хлібні крихти, цибулю, часник і горіхи. Ретельно перемішати до отримання однорідної маси. Додати яйце, сіль і перець і ще раз вимісити. Крок 3

ІТАЛІЙСЬКІ ТЕФТЕЛІ В мультиварці

Скачати з фаршу кульки діаметром приблизно 3,5 см. Борошно просіяти на велике плоске блюдо або обробну дошку. Обваляти кожен кульку в борошні. Крок 4

ІТАЛІЙСЬКІ ТЕФТЕЛІ В мультиварці

Включити режим «Мультіповар», встановити температуру 160 ° С, розігріти 2 ст. л. масла і обсмажити тефтелі, по 5 хв. з кожного боку. Влити молоко і готувати 10 хв. Крок 5

ІТАЛІЙСЬКІ ТЕФТЕЛІ В мультиварці

Посипати тефтелі тертим сиром, акуратно перемішати. Відразу подати до столу.

0/5 (0 Reviews)