& nbsp;
& nbsp;
Інгредієнти 12-16 свіжих листів лазаньї
100 г тертого пармезану
Для соусу болоньєзе :
500 г змішаного м'ясного фаршу
2-3 помідора
2 ст. л. томатної пасти
4 ст. л. оливкового масла
1 ч. л. сухої суміші італійських трав
сіль, перець
Для соусу бешамель:
1 л молока
120 г вершкового масла
3 ст. л. борошна
щіпка мускатного горіха
сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2
Приготувати соус болоньєзе. Помідори очистити від шкірки і подрібнити блендером разом з томатною пастою. Крок 3
включити режим «Мультіповар», встановити температуру 160 ° С, розігріти масло і обсмажити фарш, 5 хв. Всипати італійські трави, сіль і перець, готувати ще 5 хв. Перекласти в миску, додати томатну масу, перемішати. Крок 4
приготувати соус бешамель. У чаші розтопити вершкове масло, додати борошно, готувати 1 хв. Постійно розмішуючи, поступово влити молоко. Додати мускатний горіх, сіль і перець. Готувати 10 хв. Перелити в миску. Крок 5
Змастити чашу оливковою олією, влити трохи соусу бешамель і соусу болоньєзе. Покласти листи лазаньї так, щоб вони злегка знаходили один на одного. Викласти трохи соусу болоньєзе, посипати сиром і змастити соусом бешамель. Викладати шари, поки не закінчаться всі інгредієнти. Останній шар повинен бути з листів лазаньї, политих соусом бешамель і присипаних сиром. Готувати в тому ж режимі 25 хв. Крок 6
Лазанья «Болоньєзе» готова.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!