ІТАЛІЙСЬКИЙ одружений СУП

В Італії цей суп називають Ministra maritata, що & nbsp; буквально означає & laquo; суп одружений & raquo ;. Всупереч розхожій думці, цей суп не подають на весіллях. & Laquo; Одружуються & raquo; в & nbsp; супі овочі, фрикадельки і & nbsp; паста.

ІТАЛІЙСЬКИЙ одружений СУП

Інгредієнти

  • 1,5 л курячого бульйону
  • 1/2 склянки найдрібнішої пасти (орзо, діталіні, зірочок)
  • 100 г шпинату
  • 1/4 склянки тертого пармезану і ще трохи для подачі
  • 2 середні цибулини
  • 2 середні морквини
  • 2 черешки селери
  • 3 зубчики часнику
  • 1 маленький пучок петрушки
  • 1 ч. Л. сушеного орегано
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • сіль, мелений чорний перець

Для фрикадельок:

  • 250 г курячого фаршу
  • 1 яйце
  • 1 скибочка білого хліба
  • 2 ст. л. тертого пармезану
  • 3 гілочки петрушки
  • 1 зубчик часнику
  • 2 ст. л. молока
  • 1,5 ч. Л. сушених італійських трав
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

крок 1

ІТАЛІЙСЬКИЙ одружений СУП

Приготуйте фрикадельки. Дрібно порубати часник і петрушку, розкришите хліб. Покладіть фарш в миску, додайте всі інші інгредієнти і добре вимісити. Мокрими руками скачайте маленькі фрикадельки, викладіть на блюдо, застелене пергаментом, прикрийте плівкою і приберіть в холодильник на 30 хв. Крок 2

ІТАЛІЙСЬКИЙ одружений СУП

Очистіть цибуля, морква, селера і часник. Наріжте овочі маленькими кубиками. Подрібніть петрушку. Шпинат наріжте соломкою. Крок 3

ІТАЛІЙСЬКИЙ одружений СУП

Розігрійте оливкову олію на середньому вогні у великій каструлі. Додайте цибулю, моркву, селеру і часник і готуйте, помішуючи, поки овочі не стануть м'якими, 10-12 хв. Крок 4 Влийте в каструлю курячий бульйон, додайте сушений орегано, сіль і перець і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до слабкого і варіть суп 10 хв. Крок 5

ІТАЛІЙСЬКИЙ одружений СУП

Знову доведіть суп до кипіння, додайте фрикадельки і варіть 3 хв., потім всипте пасту і варіть суп ще 4 хв. Крок 6

ІТАЛІЙСЬКИЙ одружений СУП

Додайте шпинат, петрушку і пармезан, перемішайте, накрийте каструлю кришкою і варіть 2 хв. Потім зніміть суп з вогню. Подавайте відразу ж, посипавши, при бажанні, пармезаном.

0/5 (0 Reviews)