Пікнік без шашлику ! x Інгредієнти
- печериці 400 г
- свинина (лопатка) 300 г
- куряче філе 200 г
- цибуля ріпчаста 2 шт.
- бренді 2 ст.л.
- фісташки 1 ст.л.
- сіль 1 щіпка (і)
- чорний перець 1 щіпка (і)
- чебрець 1 щіпка (і)
- імбир 1 щіпка (і)
- мускатний горіх 1 щіпка (і)
- часник 1 шт.
- вершки 33% 2 ст.л.
- яйце 1 шт.
- оливкова олія 1 ст.л..
- солодка паприка суха 1 щіпка (і)
- сирокопчена свинина 5 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 М'ясо змелюють в фарш, беремо свинину і курячу грудку 50 на 50, солимо, перчимо, додаємо бренді, мелений імбир, мускатний горіх, чебрець, паприку, часник і все перемішуємо, накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник на 30 хвилин. Крок 2 Нарізаємо цибулю дрібними кубиками і відправляємо на сковороду, змащену оливковою олією, на 10 хвилин, потім додаємо гриби і обсмажуємо ще 8-10 хвилин. Крок 3 Готові гриби змішуємо з отриманим фаршем, додаємо яйце і вершки, перемішуємо і всипаємо дрібно нарубані фісташки, знову перемішуємо. Крок 4 Форму змащуємо оливковою олією і вистилає сирокопченої свининою, потім щільно викладаємо нашу масу, обертаємо все фольгою і відправляємо в духовку при температурі 180 градусів на 70 хвилин. Крок 5 Готовий террин дістаємо з духовки і ставимо вантаж зверху, і відправляємо в холодильник на пару годин, а краще на ніч.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!