Террін з грибами

Террін З ГРИБАМИ

Пікнік без шашлику ! x Інгредієнти

  • печериці 400 г
  • свинина (лопатка) 300 г
  • куряче філе 200 г
  • цибуля ріпчаста 2 шт.
  • бренді 2 ст.л.
  • фісташки 1 ст.л.
  • сіль 1 щіпка (і)
  • чорний перець 1 щіпка (і)
  • чебрець 1 щіпка (і)
  • імбир 1 щіпка (і)
  • мускатний горіх 1 щіпка (і)
  • часник 1 шт.
  • вершки 33% 2 ст.л.
  • яйце 1 шт.
  • оливкова олія 1 ст.л..
  • солодка паприка суха 1 щіпка (і)
  • сирокопчена свинина 5 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 М'ясо змелюють в фарш, беремо свинину і курячу грудку 50 на 50, солимо, перчимо, додаємо бренді, мелений імбир, мускатний горіх, чебрець, паприку, часник і все перемішуємо, накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник на 30 хвилин. Крок 2 Нарізаємо цибулю дрібними кубиками і відправляємо на сковороду, змащену оливковою олією, на 10 хвилин, потім додаємо гриби і обсмажуємо ще 8-10 хвилин. Крок 3 Готові гриби змішуємо з отриманим фаршем, додаємо яйце і вершки, перемішуємо і всипаємо дрібно нарубані фісташки, знову перемішуємо. Крок 4 Форму змащуємо оливковою олією і вистилає сирокопченої свининою, потім щільно викладаємо нашу масу, обертаємо все фольгою і відправляємо в духовку при температурі 180 градусів на 70 хвилин. Крок 5 Готовий террин дістаємо з духовки і ставимо вантаж зверху, і відправляємо в холодильник на пару годин, а краще на ніч.

0/5 (0 Reviews)