Такі котлети – той дивовижний випадок, коли і смачно, і корисно, і від них не товстіють. Чому? & Nbsp; Бурий нешліфований рис не тільки зберігає всі корисні мінеральні & nbsp; речовини, що містяться в оболонці, але і залишає гарніру легкий горіховий присмак. Лечо надає страві пікантності, якої зазвичай не вистачає будь-дієтичної їжі. В такому яскравому за кольором і смаку оточенні навіть парова куряча котлета зовсім не видається нудною. & Nbsp;
Інгредієнти
Для гарніру:
- червоний рис – 200 г
- свіжі помідори -120 г
- помідори в'ялені без солі – 40 г
- масло оливкове – 2 ст.л.
- цибуля зелений- кілька пір'їнок
- кріп – невеликий пучок
- петрушка – невеликий пучок
- рукола – невеликий пучок
Для соусу Лечо:
- перець болгарський – 200 г
- помідори – 120 г
- паста томатна – 2 г
- часник -8 г
- масло соняшникова – 20 мл
- цукор-пісок – 5 г
- петрушка
Для фаршу:
- філе курки – 800 г
- яйце – 2 шт
- сіль – 8 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Рис відварити до готовності в киплячій підсоленій воді. Крок 2 Для лечо порізати болгарський перець соломкою, помідори скибочкою, часник дрібно порубати. На добре розігріту сковороду налити 1 ст.л. рослинного масла, покласти болгарський перець, обсмажити 1-2 хвилини, додати томатну пасту, швидко її обсмажити. Додати помідори і часник. Смажити 3 хвилини, додати цукор за смаком, при необхідності долити трохи води, зменшити вогонь, готувати ще кілька хвилин, перець повинен стати м'яким, але не розваритися в кашу. Зняти з вогню, остудити, додати рубану петрушку. Крок 3 Куряче філе без шкіри пропустити через м'ясорубку. У яєць відокремити білок від жовтка і додати його в фарш. Посолити і добре відбити фарш об дошку, щоб він став клеєння. Сформувати котлети і приготувати їх на пару. Крок 4 В готовий рис додати зелень, рукколу, помідори, порізані навпіл, приправити маслом і перемішати. У порційну тарілку викласти гіркою гарнір, поряд викласти котлети і лечо. Прикрасити листочками зелені. До речі
Рецепт надано Віталієм Карсаевим, шеф-кухарем мережі кав'ярень & laquo; Кавоманія & raquo;.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!