ДІЄТИЧНИЙ ОВОЩНОЙ БУЛЬЙОН з фрикадельками

Майже & quot; мамин & quot; супчик, який підходить для здорового раціону. Мінімум & nbsp; жирів, максимум білків і корисної клітковини. Ще важливо, що досить замінити рафіновані продукти на природні, неочищені, і & quot; баластних & quot; калорій у вашому харчуванні стане набагато менше. Бурий рис – саме з таких натуральних продуктів, оскільки не піддавався примусової шліфовці і зберіг всі, що містить багата вітамінами оболонка кожного зерна. & Nbsp; & nbsp;

Інгредієнти

  • рис бурий – 600 г
  • сіль за смаком
  • 1 ст.л. оливкового масла (за бажанням)

Для бульйону:

  • цибуля ріпчаста очищений – 200 г
  • морква очищена – 300 г

Для подачі:

  • цибуля зелена – 8 г
  • кріп – 16 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> петрушка – 16 г

Для фаршу:

  • філе курки – 600 г
  • яйце – 1 шт.
  • сіль – 6 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для бульйону нарізані соломкою моркву і ріпчасту цибулю залити водою (1,8 літра) і поставити варитися на повільному вогні приблизно 35-40 хвилин . Зняти з плити, дати настоятися. Крок 2 Рис засипати в киплячу підсолену воду Варити до готовності, періодично помішуючи. Крок 3 Куряче філе без шкіри пропустити через м'ясорубку. У яєць відокремити білок від жовтка і додати його в фарш, посолити, добре відбити. Крок 4 Від фаршу відокремити шматочок в 20-25 г, скачати його в кульку. Так само приготувати всі інші фрикадельки. Крок 5 Відварювати фрикадельки в киплячій воді близько 10 хвилин. Потім перекласти шумівкою в тихо киплячій овочевий бульйон, додати (якщо зважитеся) ложку оливкової олії і доварити фрикадельки. За хвилину до готовності фрикадельок додати в суп бурий рис. Посипати свіжої рубаною зеленню і зняти суп з плити. До речі

Рецепт надано Віталієм Карсаевим, шеф-кухарем мережі кав'ярень & laquo; Кавоманія & raquo;.

0/5 (0 Reviews)