КАБАЧКИ, ЗАПЕЧЕНІ З фаршу в ДУХОВЦІ

Фаршировані овочі & mdash; вельми популярна страва. Найчастіше фарширують солодкі перці, помідори і кабачки. Якщо потрібно ситне блюдо, вибирайте м'ясну начинку, як в цьому випадку, додавши трохи тертого сиру.

 КАБАЧКИ, ЗАПЕЧЕНІ З фаршу в ДУХОВЦІ

Інгредієнти

  • 500 г будь-якого фаршу з м'яса або птиці
  • 4 середніх кабачка приблизно по 300 г
  • 2 середніх помідора
  • 1 велика цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 50 г тертого твердого сиру
  • 3 ст. л. вершкового масла
  • 0,5 ч. л. свіжомелених зіри
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розігрійте духовку до 200 ° С. Розріжте кабачки уздовж навпіл. За допомогою гострої ложки вийміть м'якоть, щоб залишилися стінки завтовшки приблизно 1 см. М'якоть дрібно порубати. Крок 2 Очистіть і дрібно наріжте цибулю і часник. Помідори наріжте дрібними кубиками. Крок 3 Розігрійте в сковороді олію, покладіть цибулю і обсмажуйте 5 хв. Збільште вогонь до максимального, викладіть до цибулі фарш, посипте зирой і готуйте, розбиваючи грудки, поки весь фарш не змінить колір, приблизно 7 хв. Крок 4 Додайте у фарш м'якоть кабачків, помідори і часник, тушкуйте на середньому вогні 10 хв. Випаруйте всю рідину, посоліть начинку і поперчіть. Крок 5 Нафаршіруйте кабачки начинкою, посипте тертим сиром. Покладіть на застелений пергаментом деко і запікайте в духовці до м'якості кабачків і рум'яної скоринки з сиру, приблизно 20 хв. Подавайте гарячими.

0/5 (0 Reviews)