Млинці з м'ясом – ситний перекус на всі випадки життя. Їх зручно брати в дорогу і на роботу – як обіду.
Інгредієнти
- 1 круте яйце
- кріп
- фарш яловичий – 500 г
- сіль
- масло рослинне – 2 ст.л.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 консервований гострий перець
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Розігріти в сковороді 1 & nbsp; ст. & nbsp; л. рослинного масла, викласти фарш. Готувати, помішуючи і розбиваючи грудки, 6 & nbsp; хв. Яйце очистити і розім'яти виделкою. Кріп вимити, обсушити й подрібнити. Перець дрібно нарізати. Змішати в мисці фарш з яйцем, перцем і кропом. Посолити за смаком. Крок 2
Спекти млинці. Покласти в центр кожного по 2 & nbsp; ст. & Nbsp; л. начинки. Згорнути млинці конвертиками. Крок 3
Розігріти в сковороді масло, що залишилося, обсмажити млинці, по 1 & nbsp; хв. з кожного боку.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!