Каннеллоні СО СВИНИНОЮ в соусі БЕШАМЕЛЬ

Для приготування цієї пасти ми використовували листи лазаньї, згорнуті в трубочку. Але можна купити готові макарони каннеллони.

 каннеллоні СО СВИНИНОЮ в соусі бЕШАМЕЛЬ

Інгредієнти

  • свинячий фарш – 500 г
  • цибуля дрібний – 1 шт.
  • масло оливкове – 2 ст. л.
  • помідор середнього розміру – 4 шт.
  • листи для лазаньї – 9 шт.
  • свіжі хлібні крихти – 50 г
  • нарізаний шавлія – ​​1 ст. л.
  • моцарелла – 150 г
  • яйце – 1 шт.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> тертий пармезан – 1 ст. л.

Для соусу бешамель:

  • масло вершкове – 50 г
  • молоко – 600 мл
  • борошно – 3 ст. л.
  • вершки жирністю 35% – 50 мл

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Каннеллоні СО СВИНИНОЮ в соусі БЕШАМЕЛЬ

Лук очистити, дрібно нарізати. У сковороді розігріти масло і обсмажити цибулю, 5 хв. Додати фарш і подрібнений шавлія, обсмажувати на сильному вогні, помішуючи і розминаючи грудки, 10-15 хв. Дати охолонути, додати хлібні крихти і яйце, приправити за смаком сіллю і перцем. Крок 2

Каннеллоні СО СВИНИНОЮ в соусі БЕШАМЕЛЬ

Для соусу розтопити в каструлі вершкове масло. Всипати борошно і обсмажити, 1-2 хв. Поступово влити молоко, посолити, поперчити і, помішуючи, довести до кипіння. Готувати на мінімальному вогні 5 хв. Влити вершки, накрити кришкою і зняти з вогню. Крок 3

Каннеллоні СО СВИНИНОЮ в соусі БЕШАМЕЛЬ

Моццареллу нарізати кубиками, помідори – тонкими півкільцями. Крок 4

Каннеллоні СО СВИНИНОЮ в соусі БЕШАМЕЛЬ

Листи для лазаньї по черзі опускати на 1-2 хв. в киплячу підсолену воду і викладати на робочу поверхню. Крок 5

Каннеллоні СО СВИНИНОЮ в соусі БЕШАМЕЛЬ

Розділити начинку на 9 частин і скачати в ковбаски. Покласти кожну ковбаску на лист тіста для лазаньї і згорнути трубочкою. Крок 6

Каннеллоні СО СВИНИНОЮ в соусі БЕШАМЕЛЬ

Розігріти духовку до 180 ° C. Форму для духовки змастити маслом і покласти в неї готові каннеллони. Залити білим соусом. Зверху викласти моццареллу і скибочки помідорів. Посипати тертим пармезаном. Запікати до золотистої скоринки, 40 хв.

0/5 (0 Reviews)