Інгредієнти
- масло вершкове – 1 ст. л.
- тертий пармезан – 2 ст. л.
- нарізана м'ята – 1 ст. л.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- сухарі панірувальні – 2 ст. л.
- цибуля дрібний – 1 шт.
- сіль – за смаком
- фарш з баранини – 700 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/mjasnye-shariki-0a42906.jpg" alt = "М'ЯСНІ ШАРИКИ" />
Лук очистити, дрібно нарізати. Розігріти в сковороді вершкове масло і обсмажити цибулю, 5 хв. Зняти з вогню і дати охолонути. Крок 2
З'єднати фарш з цибулею , сиром, панірувальними сухарями, м'ятою, сіллю і перцем. Ретельно перемішати. Сформувати з фаршу кульки розміром з великий волоський горіх. Крок 3
Розігріти в сковороді рослинне масло і обсмажити кульки з усіх боків, 6-8 хв., до утворення коричневої скоринки. На пікніку кульки можна нанизати на шампури і підігріти на вугіллі або грилі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!