Кращі народні рецепти. Наслідки випічка x Інгредієнти
- кефір – 0,5 л
- цибуля-порей – за смаком
- борошно просіяне – 3-4 склянки
- фарш м'ясний (яловичина + свинина) – 250 г
- яйце куряче – 1 шт.
- перець чорний мелений – за смаком
- сіль – за смаку
- цибуля ріпчаста дрібний – за смаком
Для смаження
- масло рослинне
Покроковий рецепт приготування
З кефіру, яйця, борошна і солі замісити м'яке тісто. Розділити його на 8 частин. З кожної частини розкачати корж, змастити її вершковим маслом, скрутити в рулет, а потім скрутити “равликом”. Таким чином вчинити з кожною частиною. “Равлики” скласти в харчовій контейнер, щільно закрити його кришкою і покласти в холодильник на 30 хвилин. Для приготування начинки в оливковій олії підсмажити трохи цибулі-порею, потім додати цибулю. У обсмажену цибулю додати фарш і довести до готовності. Посолити і поперчити. Кожну “равлика” розкачати в корж, розрізати її хрест-навхрест на 4 частини. Вийдуть 4 куточка. На кожен куточок викласти начинку. Скласти куточки навпіл і защипати краї, просто натискаючи по краєчку пальцями. Куточки обсмажити в олії з обох сторін. Господині на замітку Кількість лука повинно бути рівною кількості м'ясного фаршу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!