СМАЖЕНІ КУТОЧКИ

СМАЖЕНІ КУТОЧКИ

СМАЖЕНІ КУТОЧКИ

СМАЖЕНІ КУТОЧКИ

 СМАЖЕНІ КУТОЧКИ

СМАЖЕНІ КУТОЧКИ

 СМАЖЕНІ КУТОЧКИ

 СМАЖЕНІ КУТОЧКИ

 СМАЖЕНІ КУТОЧКИ

СМАЖЕНІ КУТОЧКИ

 СМАЖЕНІ КУТОЧКИ

Кращі народні рецепти. Наслідки випічка x Інгредієнти

  • кефір – 0,5 л
  • цибуля-порей – за смаком
  • борошно просіяне – 3-4 склянки
  • фарш м'ясний (яловичина + свинина) – 250 г
  • яйце куряче – 1 шт.
  • перець чорний мелений – за смаком
  • сіль – за смаку
  • цибуля ріпчаста дрібний – за смаком

Для смаження

  • масло рослинне

Покроковий рецепт приготування

З кефіру, яйця, борошна і солі замісити м'яке тісто. Розділити його на 8 частин. З кожної частини розкачати корж, змастити її вершковим маслом, скрутити в рулет, а потім скрутити “равликом”. Таким чином вчинити з кожною частиною. “Равлики” скласти в харчовій контейнер, щільно закрити його кришкою і покласти в холодильник на 30 хвилин. Для приготування начинки в оливковій олії підсмажити трохи цибулі-порею, потім додати цибулю. У обсмажену цибулю додати фарш і довести до готовності. Посолити і поперчити. Кожну “равлика” розкачати в корж, розрізати її хрест-навхрест на 4 частини. Вийдуть 4 куточка. На кожен куточок викласти начинку. Скласти куточки навпіл і защипати краї, просто натискаючи по краєчку пальцями. Куточки обсмажити в олії з обох сторін. Господині на замітку Кількість лука повинно бути рівною кількості м'ясного фаршу.

0/5 (0 Reviews)