КАРТОПЛЯНА ЗАПІКАНКА

КАРТОФЕЛЬНАЯ ЗАПЕКАНКА

Інгредієнти

  • сир твердий – 150 г
  • майонез – до смаку
  • масло рослинне – 1-2 ст. л.
  • картопля великий – 400 г
  • спеції – за смаком
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> баклажани і кабачки – 300 г

  • м'ясо (фарш) – 400 г
  • цибуля ріпчаста великий – 1 шт.
  • часник – 3 зубчики

Покроковий рецепт приготування

Форму для запікання змастити невеликою кількістю рослинним маслом. Картоплю очистити, нарізати кружальцями завтовшки 5 мм. Баклажани нарізати кружечками, кабачки кубиками. Першим шаром викласти картоплю, посипаний зверху сіллю, мелений перець і спеції для картоплі за смаком. Для другого шару нарізати цибулю і додати в фарш. Фарш попередньо посолити і додати спеції за смаком. Викласти фарш, розподіливши його по поверхні. Третім шаром викласти баклажани з кабачками, трохи посолити. Для приготування соусу в майонез видавити часник, перемішати. Розподілити по поверхні четвертим шаром. Для п'ятого шару сир натерти на тертці. Викласти зверху. Випікати в духовці при температурі 200 & deg; C 30-40 хвилин. Готовність перевірити, проколюючи запіканку ножем – картопля і овочі повинні бути м'якими. Господині на замітку Можна використовувати заморожені кабачки.

0/5 (0 Reviews)