Татарського ГОЛУБЦІ (ТУДМА)

татарських ГОЛУБЦІ (ТУДМА)

Інгредієнти

  • цибуля великий – 1 шт.
  • яйце – 2 шт.
  • баранина – 700 г
  • невеликий качан капусти – 1 шт.
  • лист лавровий – 2 шт.
  • сіль – за смаком
  • варений рис – 0,5 склянки
  • масло вершкове – 2 ст. л.

Для соусу:

  • цибуля великий – 1 шт.
  • сметана – 100 г
  • морква велика – 1 шт.
  • масло вершкове – 150 г
  • помідор – 300 г
  • паста томатна – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Капусту розібрати на листя, опустити їх в киплячу підсолену воду на 6-8 хв. і відкинути на друшляк. Крок 2

татарських ГОЛУБЦІ (ТУДМА)

Приготувати соус. Цибулю і моркву очистити, цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на крупній тертці. У сотейнику розтопити масло і обсмажити цибулю, 6 хв. Покласти моркву і готувати ще 5 хв. Крок 3

татарських ГОЛУБЦІ (ТУДМА)

Додати нарізані помідори і томатну пасту, тушкувати 5 хв. Влити 100 мл води і сметану, приправити сіллю і перцем, довести до кипіння і варити 10 хв. Крок 4

татарських ГОЛУБЦІ (ТУДМА)

Для начинки цибулю очистити, розрізати на четвертинки. М'ясо вимити, обсушити і нарізати великими шматками. Пропустити м'ясо і цибулю через м'ясорубку. Додати рис, посолити, поперчити і ретельно перемішати. Крок 5

татарських ГОЛУБЦІ (ТУДМА)

На остиглі листя капусти покласти підготовлену начинку і загорнути конвертиками. Вмочити голубці в злегка збиті яйця і обсмажити в розігрітому вершковому маслі, по 5 хв. з кожного боку. Крок 6

татарських ГОЛУБЦІ (ТУДМА)

Укласти голубці в широку каструлю, залити соусом, додати лавровий лист і тушкувати під кришкою на невеликому вогні 35-40 хв.

0/5 (0 Reviews)