Інгредієнти
- масло вершкове – 150 г
- цибуля ріпчаста – 2 шт.
- гарбуз – 700 г
- борошно – 500 г
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Гарбуз очистити від шкірки, натерти на крупній тертці і посипати щіпкою солі. Дати постояти 10 хв. Лук очистити і дрібно нарізати. Терту гарбуз добре віджати і змішати з цибулею. Посолити і поперчити за смаком. Крок 2
Просіяти борошно і дрібку солі в миску. Постійно розмішуючи, влити 200 мл холодної води і замістити круте тісто. Накрити його плівкою і дати постояти 30 хв. Розкачати тісто в тонкий пласт і нарізати квадратами зі стороною 8-9 см. Крок 3
Розкласти на них начинку, зверху покласти шматочки вершкового масла. Зліпити краї тіста, закрутивши їх спіраллю. Готувати манти на паровій бані 20-25 хв., До м'якості.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!