МАНТИ З гарбуза І ЛУКА

МАНТИ З гарбуза І ЛУКА

Інгредієнти

  • масло вершкове – 150 г
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • гарбуз – 700 г
  • борошно – 500 г
  • сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

МАНТИ З гарбуза І ЛУКА

Гарбуз очистити від шкірки, натерти на крупній тертці і посипати щіпкою солі. Дати постояти 10 хв. Лук очистити і дрібно нарізати. Терту гарбуз добре віджати і змішати з цибулею. Посолити і поперчити за смаком. Крок 2

МАНТИ З гарбуза І ЛУКА

Просіяти борошно і дрібку солі в миску. Постійно розмішуючи, влити 200 мл холодної води і замістити круте тісто. Накрити його плівкою і дати постояти 30 хв. Розкачати тісто в тонкий пласт і нарізати квадратами зі стороною 8-9 см. Крок 3

 МАНТИ З гарбуза І ЛУКА

Розкласти на них начинку, зверху покласти шматочки вершкового масла. Зліпити краї тіста, закрутивши їх спіраллю. Готувати манти на паровій бані 20-25 хв., До м'якості.

0/5 (0 Reviews)