Інгредієнти
- просіяне борошно – 2,5 склянки
- рослинне масло для обсмажування
- тепле молоко – 180 мл
- фарш зі свинини і яловичини – 250 г
- цукор – 1 ч. л.
- масло рослинне – 1 ст. л.
- велика цибулина – 1 шт.
- дріжджі сухі – 7 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Змішати молоко, цукор, дріжджі, рослинна олія і сіль. Поступово всипати борошно. Вимісити тісто, накрити і залишити в теплому місці на 1,5-2 ч. Крок 2
Лук подрібнити і змішати з фаршем. Приправити до смаку сіллю і перцем. Крок 3
Виліпити з тіста коржі діаметром 10 см. Розкласти на них по 1 ст. л. фаршу. Краї тесту підтягнути до середини, залишивши невеликий отвір. Обсмажити біляші на сковороді в розігрітій олії, по 7 хв. з кожного боку.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!