Сhampignon в перекладі з французької означає не що інше, як & laquo; гриб & raquo ;. Насправді це не простий гриб, а найпоширеніший і заслужений в кулінарному світі. Тому що прекрасно поєднується і з м'ясом, і з овочами, і з сиром, і з вершками & ndash; всього не перелічити. Креветки з шинкою чудово вписуються в цей перелік. Велике блюдо капелюшків, наповнених соковитим і ароматним соусом, безперечно, прикрасить будь-який стіл.
Інгредієнти
- 16 великих печериць
- 16 сирих тигрових креветок
- 100 г вареної шинки
- 100 г вершкового сиру
- 2 жовтки
- 1 зубчик часнику
- кілька гілочок петрушки і кропу
- маленький пучок шніт-цибулі
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Протріть гриби вологою ганчірочкою, акуратно відокремте капелюшки від ніжок, ніжки дрібно порубати. Подрібніть часник. Дрібно наріжте шинку. Подрібніть петрушку, кріп і шніт-цибуля. Крок 2 Якщо креветки заморожені, заздалегідь розморозити їх на верхній полиці холодильника в друшляку, встановленому в мисці. Очистіть креветки від панцирів, видаліть темну кишкову вену, м'ясо дрібно наріжте. Крок 3 З'єднайте подрібнені інгредієнти, додайте яєчні жовтки і вершковий сир, злегка посоліть, приправте перцем і перемішайте. Крок 4 Наповніть капелюшки печериць отриманою сумішшю і покладіть в пароварку. Готуйте 30 хв. До речі
Замість вареної шинки ви можете взяти сировялений хамон або прошутто & ndash; і цілком звичайне блюдо тут же перетвориться на делікатес.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!