Інгредієнти
- 400 г червоної консервованої квасолі
- 300 г вареної ковбаси
- 1 пучок кінзи
- 1 шт. червоної цибулі
- 2-3 ложки майонезу
- сіль, перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Квасоля відкиньте на друшляк. Ковбасу наріжте дрібними кубиками, цибулю – півкільцями. Кінзу дрібно порубати. Крок 2 Змішайте всі інгредієнти в салатник, посоліть, поперчіть і заправте майонезом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!