Інгредієнти
- кавун – 50 г
- сироп тайський – 10 мл
- сир «Фонтенбло» – 30 г
- пармська шинка – 25 г
- желе з кавуна – 40 г
- рукола – 2 г
- рожева сіль – 1 г
- перець рожевий – 1 г
- диня жовта – 50 г
- диня Канталупа – 30 г
- квіти харчові – 1 г
- вершки 38% – 10 мл
- молоко 3,5% – 35 мл
- фреш з кавуна – 50 мл
- сік імбиру – 2 мл
- м'ята свіжа – 1 г
- желатин – 2 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 сік кавуна довести до кипіння, додати сік імбиру, свіжу м'яту і затягнути желатином. Масу залити в деко, остудити в холодильнику. Нарізати великими кубиками. Крок 2 Сир Фонтебло, вершки і молоко змішати, протерти через сито, заправити в сифон. Подавати через сифон. Крок 3 Кавун, жовту диню і диню Канталупа очистити від шкірки, порізати великим кубиком. Крок 4 Сир Фонтенбло викласти з сифона через круглу форму на тарілку. Крок 5 Поруч викласти кубики кавуна і двох видів дині. Потім викласти шматочки кавунового желе. Крок 6 Салат полити тайським сиропом, посипати рожевої морською сіллю, рожевим перцем. Крок 7 Пармську шинку нарізати на слайсери на квадрати товщиною 1 мм. Викласти зверху на салат. Крок 8 Прикрасити салат руколою і харчовими квітами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!