Картопля в горщику зі свининою і грибами

До картоплі з м’ясом потрібно подавати різні соління: помідори, огірки, часник, гострий перець

Інгредієнти

  • 800 г картоплі
  • 400 г свинячої шийки
  • 300 г лісових грибів (можна заморожених)
  • 2 середні цибулини
  • топлене масло
  • мука
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Дрібно наріжте цибулю. Свинину наріжте кубиками зі стороною 2-2,5 см, посипте сіллю і перцем, обваляйте в борошні. Струсіть зайву і обсмажте м’ясо в топленому маслі до рум’яної скоринки з усіх боків.

Крок 2 Вийміть м’ясо шумівкою на паперові рушники, покладіть в сковороду цибулю, додайте олії, обсмажуйте 5 хв.

Крок 3 Картопля очистіть і наріжте великими часточками. Гриби наріжте середніми шматочками. Складіть всі підготовлені продукти в 4 горщика середнього розміру (картопля повинна виявитися зверху).

Крок 4 Влийте в кожен горщик по 0,5 склянки підсоленого окропу, поперчіть, закрийте фольгою або кришкою і поставте в розігріту до 160 ° С духовку на 1 год. Подавайте гарячими.

0/5 (0 Reviews)