До картоплі з м’ясом потрібно подавати різні соління: помідори, огірки, часник, гострий перець
Інгредієнти
- 800 г картоплі
- 400 г свинячої шийки
- 300 г лісових грибів (можна заморожених)
- 2 середні цибулини
- топлене масло
- мука
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Дрібно наріжте цибулю. Свинину наріжте кубиками зі стороною 2-2,5 см, посипте сіллю і перцем, обваляйте в борошні. Струсіть зайву і обсмажте м’ясо в топленому маслі до рум’яної скоринки з усіх боків.
Крок 2 Вийміть м’ясо шумівкою на паперові рушники, покладіть в сковороду цибулю, додайте олії, обсмажуйте 5 хв.
Крок 3 Картопля очистіть і наріжте великими часточками. Гриби наріжте середніми шматочками. Складіть всі підготовлені продукти в 4 горщика середнього розміру (картопля повинна виявитися зверху).
Крок 4 Влийте в кожен горщик по 0,5 склянки підсоленого окропу, поперчіть, закрийте фольгою або кришкою і поставте в розігріту до 160 ° С духовку на 1 год. Подавайте гарячими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!