КАРТОПЛЯ З шавлією І ароматними оліями

Секретний інгредієнт страви з вареної картоплі в сполненіі Нани Рогава & mdash; свіжий шавлія.

 КАРТОПЛЯ З шавлією І ароматними оліями

Інгредієнти

  • 6-8 варених картоплин
  • 100 г сирокопченого бекону
  • 2 гілочки шавлії
  • сіль

Для масла:

  • 4 гілочки шавлії
  • 100 г вершкового масла
  • 3 зубчики часнику
  • & # 189; лайма
  • & # 188; ч. л. цукру
  • сіль

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Листя шавлії промити, обсушити, дрібно порізати. Часник очистити, роздавити пресом або порубати. З лайма тонко зняти цедру на тертці, а потім вичавити сік. Масло злегка розм'якшити (але не в мікрохвильовці), скласти в чашку і додати шавлія, часник, цедру і сік лайма. Перемішати, за смаком посолити і додати цукор. Масло викласти на плівку, загорнути, сформувавши «ковбаску», і прибрати в морозилку на 20 хвилин.

Картоплю очистити і довільно порізати. Бекон порізати шматочками розміром 0,5 см. Листя шавлії помити і добре обсушити.

На розігрітій сухій сковороді обсмажити бекон на середньому вогні, щоб витопити жир. Коли бекон трохи підрум'янитися, додати листя шавлії і картоплю. Смажити на середньому вогні під кришкою 7-10 хвилин. В процесі перевернути пару раз дуже акуратно. Готову страву посолити, перемішати і залишити на 5-7 хвилин під кришкою: аромати шавлії просочать картоплю.

Подавати картоплю гарячою зі шматочком ароматного масла.

0/5 (0 Reviews)