Картопляне РАГУ з фаршем і ТОМАТНОЇ Пассат

Дуже раджу додати в це рагу в'ялені томати, вони додадуть яскравий відтінок цього зимового ситно рагу.

 Картопляне РАГУ з фаршем і ТОМАТНОЇ Пассат

Зимова їжа x Інгредієнти

  • 350 г яловичого фаршу (або який любите)
  • 1 червоний перець
  • 1-2 цибулини
  • 3 зубчики часнику
  • 8 шт. картоплі
  • 15 в'ялених помідорів
  • 400 мл бульйону
  • 500 мл готової томатної пасати (я застосовую MUTTI)
  • чебрець сушений
  • лавровий лист
  • цукор (за смаком)
  • перець, сіль (за смаком)
  • 2 ст. л. вершкового масла

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Фарш обсмажити на 1 ст. л. вершкового масла і перекласти в каструлю. Цибулю і перець нарізати кубиками, в'ялені помідори смужками, потім все обсмажити на вершковому маслі і з'єднати з м'ясом. Крок 2 Все залити бульйоном, додати пасат і пропущений через давилку часник. Перемішати, довести до кипіння, зменшити вогонь. Крок 3 Додати лавровий лист, чебрець за смаком і 1 ч. Л. або більше цукру для балансу кислотності в Пасаті. Додати сіль і перець. Крок 4 Протушкувати 5 хвилин. Викласти до м'яса нарізану кубиками картоплю, накрити кришкою і тушкувати, помішуючи, близько 20-30 хвилин до готовності (в кислому середовищі картопля готується довго). Якщо хочете отримати соус погустіше, кришку зніміть і готуйте без неї деякий час.

0/5 (0 Reviews)