М'ЯСНІ ФРИКАДЕЛЬКИ в пікантній ТОМАТНОМУ соусі

Фрикадельки – дуже зручна їжа! По-перше, варіацій соусів – незліченна безліч, по-друге, фрикадельки – це зручно. І, по-третє, це приголомшливо смачно!

 М'ЯСНІ ФРИКАДЕЛЬКИ в пікантній ТОМАТНОМУ соусі

Зимова їжа x Інгредієнти

Для соусу:

  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • вустерширський соус – 1 ст. л.
  • бульйон м'ясний – 400 мл (можна замінити водою)
  • кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л.
  • кетчуп – 2 ст. л.
  • сіль, цукор, перець – за смаком

Для фрикадельок:

  • м'ясний фарш – 1 кг
  • яйце – 1 шт.
  • кетчуп – 1 ст. л.
  • панірувальні сухарі – 3 ст. л.
  • вустерширський соус – 1 ст. л.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • сіль і перець – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Готуємо фрикадельки. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Цибулину дрібно кришимо і обсмажуємо до золотистого кольору на вершковому маслі. У фарш додаємо: обсмажену цибулю, яйце, кетчуп, панірувальні сухарі, соус, сіль і перець. Все ретельно перемішуємо. Крок 2 З фаршу формуємо невеличкі фрикадельки. Деко застилає папером для випікання і викладаємо фрикадельки в 1 шар. Відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо до готовності, близько 25 хвилин. Крок 3 Поки фрикадельки запікаються, готуємо соус. У глибокій сковороді або воке розігріваємо олію. Цибулю дрібно кришимо і обсмажуємо хвилин 5 до золотистого кольору. Додаємо кетчуп і вустерширський соус. Крок 4 В холодний бульйон або воду додаємо крохмаль і добре перемішуємо. Вогонь під сковородою переводимо на нижче середнього. Крохмальну суміш переносимо в сковороду (вок) і ретельно перемішуємо вінчиком. Додаємо сіль, цукор і перець за смаком, варимо до загустіння соусу. Крок 5 Готові фрикадельки перекладаємо в сковороду (вок) з соусом і прогріваємо протягом приблизно 5 хвилин. Подаємо гарячими.

0/5 (0 Reviews)