ВУГІЛЬНІ ПЕЛЬМЕНИ З СИБІРСЬКОЇ РИБИ нельму З ІКРОЮ З Кижуча У ГАРЯЧОМУ каймаком

 ВУГІЛЬНІ ПЕЛЬМЕНИ З СИБІРСЬКОЇ РИБИ нельму З ІКРОЮ З кижуча У ГАРЯЧОМУ каймаком

Інгредієнти

  • ікра червона – 5 г
  • крес-горох – 5 г
  • соус Унагі – 10 г
  • соус Устричний – 10 г
  • вино біле – 50 г
  • масло вершкове – 5 г
  • цибуля шалот – 50 г
  • яйце – 3 шт.
  • борошно пшеничне – 270 г
  • вино біле – 20 г
  • сіль – 1 ст. л.
  • чорнило каракатиці – 10 г
  • нельма філе – 300 г
  • цибуля білий – 100 г
  • сіль, перець по 2 г
  • масло оливкове – 10 г
  • масло вершкове – 40 г
  • чебрець – 3 г
  • часник – 5 г
  • вершки – 200 г
  • рибний бульйон – 100 г
  • устричний соус – 20 г

покроковий рецепт пРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Для приготування тіста просіяти борошно, змішати з сіллю. Оливкова олія змішати в блендері до однорідної консистенції з білим вином, чорнилом каракатиці, яйцями. З'єднати з борошном і замісити тісто. Загорнути в плівку і залишити на півгодини. Крок 2 Для рибного фаршу рибу і цибулю нарізати кубиком і обсмажити на оливковій олії до напівготовності, додати сіль, перець, вершкове масло, часник і чебрець. Трохи протушкувати. Потім зняти з вогню і остудити. Крок 3 Для соусу випарити вершки, додати рибний бульйон, устричний соус, довести до смаку. Крок 4 Готове тісто розкачати тонко, вирізати рівні кружечки, наповнити начинкою і акуратно заліпити. Крок 5 Готові пельмені варити 5-6 хвилин в солоній воді, потім викласти на тарілку і залити соусом і прикрасити червоною ікрою і крес-горохом.

0/5 (0 Reviews)