Інгредієнти
- ікра червона – 5 г
- крес-горох – 5 г
- соус Унагі – 10 г
- соус Устричний – 10 г
- вино біле – 50 г
- масло вершкове – 5 г
- цибуля шалот – 50 г
- яйце – 3 шт.
- борошно пшеничне – 270 г
- вино біле – 20 г
- сіль – 1 ст. л.
- чорнило каракатиці – 10 г
- нельма філе – 300 г
- цибуля білий – 100 г
- сіль, перець по 2 г
- масло оливкове – 10 г
- масло вершкове – 40 г
- чебрець – 3 г
- часник – 5 г
- вершки – 200 г
- рибний бульйон – 100 г
- устричний соус – 20 г
покроковий рецепт пРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Для приготування тіста просіяти борошно, змішати з сіллю. Оливкова олія змішати в блендері до однорідної консистенції з білим вином, чорнилом каракатиці, яйцями. З'єднати з борошном і замісити тісто. Загорнути в плівку і залишити на півгодини. Крок 2 Для рибного фаршу рибу і цибулю нарізати кубиком і обсмажити на оливковій олії до напівготовності, додати сіль, перець, вершкове масло, часник і чебрець. Трохи протушкувати. Потім зняти з вогню і остудити. Крок 3 Для соусу випарити вершки, додати рибний бульйон, устричний соус, довести до смаку. Крок 4 Готове тісто розкачати тонко, вирізати рівні кружечки, наповнити начинкою і акуратно заліпити. Крок 5 Готові пельмені варити 5-6 хвилин в солоній воді, потім викласти на тарілку і залити соусом і прикрасити червоною ікрою і крес-горохом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!