Якщо ваші домочадці обожнюють деруни, спробуйте запропонувати їм картопляні оладки з сиром і шинкою, приготовані на нашу рецептом. Будьте впевнені: таке блюдо справить на всіх незабутнє враження! В його основі & mdash; все та ж подрібнена на тертці картопелька, тільки доповнена і зеленню, і шинкою, і сиром (не простим, а копченим). Є, ніж здивуватися & mdash; в хорошому сенсі слова! Картопляні оладки з сиром і шинкою вийдуть не тільки надзвичайно смачними, але ще і дуже ситними, що особливо оцінять представники сильної статі.
Інгредієнти
- щіпка сушеного чебрецю
- картопля – 700 г
- яйце – 1 шт.
- нарізаний кріп і петрушка – 1 ст. л.
- борошно – 2 ст. л.
- копчений сир – 100 г
- сіль – за смаком
- масло рослинне – 4 ст. л.
- цибуля ріпчаста великий – 1 шт.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> шинка – 100 г
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Приготувати тісто для картопляних оладок з шинкою. Лук очистити, подрібнити, сир і шинку нарізати маленькими кубиками. Картоплю натерти на крупній тертці, відкинути на друшляк і віджати масу ложкою. Крок 2
З'єднати терту картоплю для оладок з борошном, яйцем, цибулею, шинкою, сиром, зеленню. Посолити і поперчити за смаком. Перемішати ложкою або лопаткою. Тісто для оладок готове. Крок 3
Розігріти в сковороді 1 ст. л. рослинної олії. Ложкою викладати тісто і обсмажувати оладки на середньому вогні, по 3-4 хв. з кожного боку, до золотистої скоринки. Підливаючи масло, приготувати інші оладки. Корисна порада
Картопляні оладки з сиром стануть ще смачніше, якщо будете використовувати не варену шинку, а сирокопчену. Відмінно підійде і не дуже жирний бекон (також сирокопчений).
До речі Картопляні оладки з сиром і шинкою можна подати на стіл з добре охолодженою густою сметаною, а також з грибним, сирним або часниковим соусом. & Nbsp;
& nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!