Картопляний ПОРОСЯ Середземноморського ГОСТЕЙ

На жаль не вийшло додати рецепт з покроковими фотографіями

 Картопляний ПОРОСЯ середземноморського ГОСТЕЙ

Конкурс рецептів. Середземномор'ї x Інгредієнти

  • помідор – 3 шт.
  • часник великий – 4-5 зубчиків
  • свинина (шийна частина) – 1/2 кг
  • олія оливкова для подачі – 3 ст. л.
  • великий картопля – 1,3 кг
  • сіль – за смаком
  • цибулини середнього розміру – 2 шт.
  • молоко – 1/3 склянки
  • трави прованські – 1 ст. л.
  • перець болгарський червоний – 1 шт.
  • яйце куряче – 2 шт.
  • перець чорний мелений – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Картопля очистити, відварити, зробити пюре з додаванням молока і 1 яйця. Дати охолонути. Для приготування начинки обсмажити дрібно нарізаний лук і часник на оливковій олії. Кубиками нарізати свинину, обсмажити разом з цибулею і часником до напівготовності, додати нарізані перець і помідори, посолити. поперчити, покласти трави. На деко, змащене маслом, викласти картопляне пюре і сформувати “черево” порося з бортиками. Покласти начинку. Зверху викласти залишився пюре і защипи краю. Зліпити “вушка”, “мордочку”, “хвостик”, оформити “п'ятачок”. Для “око” вставити дві горошинки чорного перцю. Обмазати порося жовтком, викласти по краях залишилася начинку і поставити в духовку для запікання.

0/5 (0 Reviews)