На жаль не вийшло додати рецепт з покроковими фотографіями
Конкурс рецептів. Середземномор'ї x Інгредієнти
- помідор – 3 шт.
- часник великий – 4-5 зубчиків
- свинина (шийна частина) – 1/2 кг
- олія оливкова для подачі – 3 ст. л.
- великий картопля – 1,3 кг
- сіль – за смаком
- цибулини середнього розміру – 2 шт.
- молоко – 1/3 склянки
- трави прованські – 1 ст. л.
- перець болгарський червоний – 1 шт.
- яйце куряче – 2 шт.
- перець чорний мелений – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Картопля очистити, відварити, зробити пюре з додаванням молока і 1 яйця. Дати охолонути. Для приготування начинки обсмажити дрібно нарізаний лук і часник на оливковій олії. Кубиками нарізати свинину, обсмажити разом з цибулею і часником до напівготовності, додати нарізані перець і помідори, посолити. поперчити, покласти трави. На деко, змащене маслом, викласти картопляне пюре і сформувати “черево” порося з бортиками. Покласти начинку. Зверху викласти залишився пюре і защипи краю. Зліпити “вушка”, “мордочку”, “хвостик”, оформити “п'ятачок”. Для “око” вставити дві горошинки чорного перцю. Обмазати порося жовтком, викласти по краях залишилася начинку і поставити в духовку для запікання.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!