Картопляний суп з ледачими пельменями

Такий суп можна приготувати на курячому бульйоні і використовувати курячий фарш.А так само можна приготувати фарш з грибів і цибулі, і приготувати такий суп на овочевому бульйоні. Цей рецепт супу дістався мені від бабусі і його сміливо можна назвати “бабусиним супом”

Кращі народні рецепти. Супи x Інгредієнти

  • яйце – 2 шт.
  • лист лавровий – 1 шт.
  • морква середнього розміру – 1 шт.
  • фарш м'ясний – 350 г
  • перець чорний – за смаком
  • кріп – 1 пучок
  • бульйон м'ясний – 2.5 л
  • вода – 200 мл
  • цибулини середнього розміру – 2 шт.
  • борошно просіяне – 3.5 склянки
  • масло топлене – 2 ст. л.
  • великий картопля – 4 шт.
  • сіль – за смаком
  • цибуля дрібний – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Змішати в мисці просіяне борошно, зробити лунку, додати злегка збиті віночком яйця. Змішати в воді сіль. Додати в лунку до яєць. Замісити тісто. Обернути в плівку і залишити на 30 хвилин. Нарізати дуже дрібно цибулю, додати до фаршу. Посолити, поперчити, перемішати. Очистити картоплю і нарізати невеликими кубиками. Цибулю нарізати дрібно, моркву натерти на тертці. На топленому маслі обсмажити цибулю, моркву. Тісто розділити на 4 частини. З кожної частини розкачати тісто в коло. Покласти на кожне коло начинку і розподілити НЕ товстим шаром. Скачати кожне коло в рулет і розрізати круглешкі приблизно 0.5 см. Покласти їх на дошку, присипану борошном, і прибрати в морозильник. У каструлю налити бульйон. Довести до кипіння, посолити. Додати картоплю і варити до напівготовності. Покласти в каструлю ледачі пельмені, готувати до готовності. В самому кінці додати піджарку з моркви і цибулі, лавровий лист, готувати 2 хвилини. Готовий суп посипати укропом.Подавать негайно зі сметаною. Господині на замітку Такий суп можна приготувати на курячому бульйоні і використовувати курячий фарш. А так само можна приготувати фарш з грибів і цибулі, і зробити такий суп на овочевому бульйоні.

0/5 (0 Reviews)