Кебаб з йогуртовим соусом

кебаб з йогуртовим соусом

кебаб з йогуртовим соусом

Інгредієнти

  • нарізана кінза і м'ята – по 1 ст. л.
  • сіль, чорний мелений перець
  • натуральний йогурт – 100 мл
  • цибулини – 2 шт.
  • кефір – 100 мл
  • баранина – 400 г
  • рослинне масло – 3 ст. л.
  • курдючное сало – 30 г
  • нарізана петрушка – 2 ст. л.
  • телятина – 400 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

М'ясо нарізати шматочками і двічі пропустити разом з салом через м'ясорубку. Лук очистити, нарізати дрібними кубиками і змішати з фаршем. Додати сіль, перець і зелень. Фарш добре відбити і прибрати в холодильник на 30 хв. Крок 2

Сформувати з фаршу ковбаски довжиною 13-15 см. Одягти кожну ковбаску на шпажку і обсмажити в розпеченому маслі з усіх боків до коричневої скоринки. Крок 3

кебаб з йогуртовим соусом

Для соусу змішати йогурт з кефіром і петрушкою. Посолити і поперчити за смаком. Подати гарячі кебаби з соусом.

0/5 (0 Reviews)