Інгредієнти
- нарізана кінза і м'ята – по 1 ст. л.
- сіль, чорний мелений перець
- натуральний йогурт – 100 мл
- цибулини – 2 шт.
- кефір – 100 мл
- баранина – 400 г
- рослинне масло – 3 ст. л.
- курдючное сало – 30 г
- нарізана петрушка – 2 ст. л.
- телятина – 400 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо нарізати шматочками і двічі пропустити разом з салом через м'ясорубку. Лук очистити, нарізати дрібними кубиками і змішати з фаршем. Додати сіль, перець і зелень. Фарш добре відбити і прибрати в холодильник на 30 хв. Крок 2
Сформувати з фаршу ковбаски довжиною 13-15 см. Одягти кожну ковбаску на шпажку і обсмажити в розпеченому маслі з усіх боків до коричневої скоринки. Крок 3
Для соусу змішати йогурт з кефіром і петрушкою. Посолити і поперчити за смаком. Подати гарячі кебаби з соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!