Кебаб з КУРЯЧИХ ЖЕЛУДОЧКОВ

Святкова страва, зроблене практично з нічого – тобто з субпродуктів. Імбирно-медовий соус змінює смак потрошки до невпізнання. В тому сенсі, що навіть найбільші ненависники їстимуть такі кебабчікі із задоволенням, навіть не справшівая, що ви таке апетитне наділи на шпажки.
& nbsp;

кебаб з КУРЯЧИХ ЖЕЛУДОЧКОВ

Інгредієнти

  • 1 невеликий баклажан
  • 600 г курячих шлунків
  • 2 червоних солодких перцю
  • 2 ст.л. рослинного масла
  • сіль

Для маринаду:

  • 2 ст. л. тростинного цукру
  • 1 ст.л. тертого імбиру
  • 1 ст.л. пропущеного через прес часнику
  • 1 ст.л. кетчупу
  • 1/4 ч.л. сухого цибульного порошку
  • 1/4 ч.л. кайенского перцю
  • 1/4 ч.л. кориці

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Курячі шлуночки ретельно вимити. При необхідності зняти внутрішню плівку. Розрізати кожен шлуночок навпіл і відварити в злегка підсоленій воді, 30 хв. Відкинути на друшляк і промити. Крок 2

кебаб з КУРЯЧИХ ЖЕЛУДОЧКОВ

у мисці змішати всі інгредієнти для маринаду, перелити в миску, покласти шлуночки, перемішати, накрити і поставити в холодильник на ніч. Крок 3 Перці і баклажан вимити. Розрізати кожен перець на 12 поздовжніх скибочок, видаливши серцевину. Баклажан нарізати кубиками розміром 2х2 см. Крок 4 Нанизати на 8 вимочені у воді дерев'яних шпаг шматочки курячих шлуночків, перці і кубики баклажана. Змастити маслом і посмажити на грилі, часто перевертаючи, 10 хв.

0/5 (0 Reviews)