Святкова страва, зроблене практично з нічого – тобто з субпродуктів. Імбирно-медовий соус змінює смак потрошки до невпізнання. В тому сенсі, що навіть найбільші ненависники їстимуть такі кебабчікі із задоволенням, навіть не справшівая, що ви таке апетитне наділи на шпажки.
& nbsp;
Інгредієнти
- 1 невеликий баклажан
- 600 г курячих шлунків
- 2 червоних солодких перцю
- 2 ст.л. рослинного масла
- сіль
Для маринаду:
- 2 ст. л. тростинного цукру
- 1 ст.л. тертого імбиру
- 1 ст.л. пропущеного через прес часнику
- 1 ст.л. кетчупу
- 1/4 ч.л. сухого цибульного порошку
- 1/4 ч.л. кайенского перцю
- 1/4 ч.л. кориці
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Курячі шлуночки ретельно вимити. При необхідності зняти внутрішню плівку. Розрізати кожен шлуночок навпіл і відварити в злегка підсоленій воді, 30 хв. Відкинути на друшляк і промити. Крок 2
у мисці змішати всі інгредієнти для маринаду, перелити в миску, покласти шлуночки, перемішати, накрити і поставити в холодильник на ніч. Крок 3 Перці і баклажан вимити. Розрізати кожен перець на 12 поздовжніх скибочок, видаливши серцевину. Баклажан нарізати кубиками розміром 2х2 см. Крок 4 Нанизати на 8 вимочені у воді дерев'яних шпаг шматочки курячих шлуночків, перці і кубики баклажана. Змастити маслом і посмажити на грилі, часто перевертаючи, 10 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!