Відразу зізнаюся-взагалі-то, я планувала парові рибні котлети з гречкою))) Але, як зазвичай, перед сном, мене відвідала муза кулінарії)) І ось результат!)) Неймовірно смачно вийшло, виявилося, що гречка цілком поєднується з пряними томатами і гострою руколою. Спробуйте, це смачно!))
Кращі народні рецепти. Риба x Інгредієнти
- гречка – 200 г
- сіль – за смаком
- бекон сирокопчені – 8 смужок
- перець болгарський – до смаку
- салат рукола – 1 пучок
- хек або минтай (філе) – 600 г
- цибуля дрібний – 1 шт.
- кріп рубаний – 1 ст. л.
- томати в'ялені – 10 шт.
- приправа для риби – 2 ч. л .
Покроковий рецепт приготування
З риби і невеликого шматочка лука зробити фарш. Додати приправу для риби, кріп, сіль, перець. Сформувати кебаби на шпажках і обернути кожен двома смужками бекону. Змастити жиром грати і обсмажити кебаби на грилі 15 хвилин. Гречку відварити в пароварці до готовності. Посолити, змішати з томатами. Подавати кебаби з гречкою, руколою і, порізаною кільцями, цибулею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!