РИБНІ кебаб в беконі

Відразу зізнаюся-взагалі-то, я планувала парові рибні котлети з гречкою))) Але, як зазвичай, перед сном, мене відвідала муза кулінарії)) І ось результат!)) Неймовірно смачно вийшло, виявилося, що гречка цілком поєднується з пряними томатами і гострою руколою. Спробуйте, це смачно!))

РИБНІ кебаб в беконі

Кращі народні рецепти. Риба x Інгредієнти

  • гречка – 200 г
  • сіль – за смаком
  • бекон сирокопчені – 8 смужок
  • перець болгарський – до смаку
  • салат рукола – 1 пучок
  • хек або минтай (філе) – 600 г
  • цибуля дрібний – 1 шт.
  • кріп рубаний – 1 ст. л.
  • томати в'ялені – 10 шт.
  • приправа для риби – 2 ч. л .

Покроковий рецепт приготування

З риби і невеликого шматочка лука зробити фарш. Додати приправу для риби, кріп, сіль, перець. Сформувати кебаби на шпажках і обернути кожен двома смужками бекону. Змастити жиром грати і обсмажити кебаби на грилі 15 хвилин. Гречку відварити в пароварці до готовності. Посолити, змішати з томатами. Подавати кебаби з гречкою, руколою і, порізаною кільцями, цибулею.

5/5 (1 Review)