Кефтедес-КОТЛЕТИ ПО-ГРЕЧЕСКИ

Від традиційних котлет грецькі відрізняються не тільки своїм маленьким розміром (на один укус), але і тим, що в їх склад & nbsp; входять натертий картопля або кабачок, і навіть яблуко. А ще багато зелені і м'ята, які надають котлет свіжий смак і приємний аромат … Смачно & nbsp; як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Ситне меню x Інгредієнти

  • фарш (свинина + яловичина) 700 г
  • білий хліб без скоринки 150 г
  • молоко 120 мл
  • яблуко 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • петрушка 1 пучок
  • м'ята сушена 0,5 ч. л.
  • кориця мелена 0,5 ч. Л.
  • яйця 2 шт.
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло для смаження

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Хліб замочити в молоці, коли розмокне розім'яти в однорідну масу. Лук дуже дрібно порізати, петрушку вимити, струсити воду і дрібно порізати. Яблуко натерти на дрібній тертці. Крок 2 В фарш додати хліб, цибуля, яблуко, яйця, петрушку, м'яту і корицю. Посолити і поперчити. Добре вимісити фарш і відбити. Крок 3 З фаршу скачати кульки розміром трохи більше волоського горіха. У сковороді розігріти олію і обсмажити котлети з усіх боків на сильному вогні до рум'яної скоринки. Потім вогонь зменшити, накрити сковорідку кришкою і готувати ще хвилини три-чотири …

0/5 (0 Reviews)