Замість свинини ви цілком можете покласти непісним курячий фарш. Або пісний & ndash; плюс & nbsp; трохи сала, краще копченого.
Інгредієнти
- 500 г м'якоті яловичини
- 700 г м'якоті жирної свинини
- 150 г білого черствого хліба
- 70 мл молока
- 2 жовтки
- 1 велика цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1 середній пучок кінзи або петрушки
- мука
- топлене масло
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
З хліба зріжте кірки, м'якуш наріжте шматками і замочіть в молоці на 7-10 хв. Цибулю і часник дрібно порубати і обсмажити в топленому маслі на слабкому вогні, 10 хв. Петрушку наріжте якомога дрібніше. Крок 2
Наріжте яловичину і свинину середніми шматками, пропустіть через м'ясорубку. Руками перемішайте м'ясний фарш з цибульний-часниковою масою, петрушкою, хлібом з молоком, жовтками і 3-4 ст. л. води. Посоліть і поперчіть. Крок 3 Отбейте фарш, збираючи його в грудку і з силою кидаючи про робочу поверхню. Через 5-7 хв. відбивання фарш повинен перестати розлітатися на шматки. Накрийте його і покладіть в холодильник на 30 хв. Крок 4
Мокрими руками формуйте круглі товстенькі котлети. Обваляйте котлети в борошні, струсіть зайву. Крок 5 Розігрійте масло у великій сковороді з товстим дном. Обсмажте котлети на сильному вогні з обох боків до рум'яної скоринки, потім доведіть до готовності на маленькому вогні під кришкою, час від часу перевертаючи.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!