Все, як вчили бабусі: суміш двох видів фаршу, замочений в & nbsp; молоці хліб для & nbsp; пишності & nbsp; & ndash; і & nbsp; ніяких білків!
Інгредієнти
- 600 г м'якоті яловичини
- 500 г м'якоті жирної свинини
- 120 г білого черствого хліба
- 70 мл вершків або молока
- 2 жовтки
- 1 велика цибулина
- 2 зубчики часнику
- топлене масло
- сіль
- рисова або звичайна мука для обвалювання
- мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
З хліба зріжте кірки, м'якуш наріжте шматками і замочіть його в вершках або молоці на 7-10 хв. Цибулю дрібно порубати або натріть на тертці, часник подрібніть. Крок 2 Наріжте яловичину і свинину середніми шматками, пропустіть через м'ясорубку. Крок 3
Руками перемішайте м'ясний фарш з цибульний-часниковою масою, додавши хліб з молоком, жовтки і 3-4 ст. л. води. Посоліть і поперчіть. Крок 4 Отбейте фарш, збираючи його в грудку і з силою кидаючи про робочу поверхню. Через 5-7 хв. відбивання фарш повинен перестати розлітатися на шматки. Накрийте його і покладіть в холодильник на 30 хв. Крок 5
Мокрими руками формуйте круглі товстенькі котлети. Обваляйте їх у борошні, струсіть зайву. Крок 6 Розігрійте масло у великій сковороді з товстим дном. Обсмажте котлети на сильному вогні з обох боків до рум'яної скоринки, потім доведіть до готовності на маленькому вогні під кришкою, час від часу перевертаючи.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!