КЛАСИЧНІ КОТЛЕТИ

Все, як вчили бабусі: суміш двох видів фаршу, замочений в & nbsp; молоці хліб для & nbsp; пишності & nbsp; & ndash; і & nbsp; ніяких білків!

КЛАСИЧНІ КОТЛЕТИ

КЛАСИЧНІ КОТЛЕТИ

Інгредієнти

  • 600 г м'якоті яловичини
  • 500 г м'якоті жирної свинини
  • 120 г білого черствого хліба
  • 70 мл вершків або молока
  • 2 жовтки
  • 1 велика цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • топлене масло
  • сіль
  • рисова або звичайна мука для обвалювання
  • мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КЛАСИЧНІ КОТЛЕТИ

З хліба зріжте кірки, м'якуш наріжте шматками і замочіть його в вершках або молоці на 7-10 хв. Цибулю дрібно порубати або натріть на тертці, часник подрібніть. Крок 2 Наріжте яловичину і свинину середніми шматками, пропустіть через м'ясорубку. Крок 3

КЛАСИЧНІ КОТЛЕТИ

Руками перемішайте м'ясний фарш з цибульний-часниковою масою, додавши хліб з молоком, жовтки і 3-4 ст. л. води. Посоліть і поперчіть. Крок 4 Отбейте фарш, збираючи його в грудку і з силою кидаючи про робочу поверхню. Через 5-7 хв. відбивання фарш повинен перестати розлітатися на шматки. Накрийте його і покладіть в холодильник на 30 хв. Крок 5

КЛАСИЧНІ КОТЛЕТИ

Мокрими руками формуйте круглі товстенькі котлети. Обваляйте їх у борошні, струсіть зайву. Крок 6 Розігрійте масло у великій сковороді з товстим дном. Обсмажте котлети на сильному вогні з обох боків до рум'яної скоринки, потім доведіть до готовності на маленькому вогні під кришкою, час від часу перевертаючи.

0/5 (0 Reviews)