КОТЛЕТИ З свинини З ЗЕЛЕННЮ

Ці котлети завдяки ніжному фаршу і & nbsp; великій кількості зелені виходять незвичайно соковитими і & nbsp; пишними.

 КОТЛЕТИ З свинини З ЗЕЛЕННЮ

 КОТЛЕТИ З свинини З ЗЕЛЕННЮ

Інгредієнти

  • 800 г свинини з жирком
  • 1 середня картоплина
  • 3-4 зубчики часнику
  • 100 г зеленої цибулі
  • 5-6 гілочок петрушки
  • 1 невеликий пучок кропу
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • рисова або пшенична мука
  • рослинне масло
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КОТЛЕТИ З свинини З ЗЕЛЕННЮ

пропустіть половину свинини через м'ясорубку з крупними гратами, половину – з дрібної. Посоліть фарш і поперчіть. Крок 2 Очистіть часник і натріть на дрібній тертці. Наріжте досить дрібно всю зелень (у петрушки і кропу видаліть жорсткі стебла). Крок 3

КОТЛЕТИ З свинини З ЗЕЛЕННЮ

розтопіть в невеликій сковорідці вершкове масло, покладіть часник і зелень, обсмажуйте на сильному вогні, весь час помішуючи, 2 хв. Зніміть з вогню і остудіть. Крок 4

КОТЛЕТИ З свинини З ЗЕЛЕННЮ

Картопля очистіть і натріть на дрібній тертці. Додайте картоплю і обсмажену зелень до фаршу, ретельно вимісити і відбийте фарш про робочу поверхню – так котлети НЕ будуть розвалюватися. Крок 5

КОТЛЕТИ З свинини З ЗЕЛЕННЮ

Мокрими руками зліпити з тіста круглі котлетки діаметром приблизно 8 см, товщиною – 2,5-3 см. Обваляйте їх у борошні, струсіть зайву. Крок 6 Розігрійте духовку до 180 ° С. Нагрійте масло в сковороді, обсмажте котлети з обох боків до рум'яної скоринки, потім переставте в духовку, щоб присмажився зсередини, приблизно на 10 хв.

0/5 (0 Reviews)