Ці котлети завдяки ніжному фаршу і & nbsp; великій кількості зелені виходять незвичайно соковитими і & nbsp; пишними.
Інгредієнти
- 800 г свинини з жирком
- 1 середня картоплина
- 3-4 зубчики часнику
- 100 г зеленої цибулі
- 5-6 гілочок петрушки
- 1 невеликий пучок кропу
- 2 ст. л. вершкового масла
- рисова або пшенична мука
- рослинне масло
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
пропустіть половину свинини через м'ясорубку з крупними гратами, половину – з дрібної. Посоліть фарш і поперчіть. Крок 2 Очистіть часник і натріть на дрібній тертці. Наріжте досить дрібно всю зелень (у петрушки і кропу видаліть жорсткі стебла). Крок 3
розтопіть в невеликій сковорідці вершкове масло, покладіть часник і зелень, обсмажуйте на сильному вогні, весь час помішуючи, 2 хв. Зніміть з вогню і остудіть. Крок 4
Картопля очистіть і натріть на дрібній тертці. Додайте картоплю і обсмажену зелень до фаршу, ретельно вимісити і відбийте фарш про робочу поверхню – так котлети НЕ будуть розвалюватися. Крок 5
Мокрими руками зліпити з тіста круглі котлетки діаметром приблизно 8 см, товщиною – 2,5-3 см. Обваляйте їх у борошні, струсіть зайву. Крок 6 Розігрійте духовку до 180 ° С. Нагрійте масло в сковороді, обсмажте котлети з обох боків до рум'яної скоринки, потім переставте в духовку, щоб присмажився зсередини, приблизно на 10 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!