Черепашка з фаршу

Цю страву можна назвати молодшим братом знаменитого болонського рагу, тільки готується воно набагато швидше

Інгредієнти

  • 250 г черепашок
  • 450 г фаршу з свинини і яловичини
  • 800 мл консервованих подрібнених помідорів
  • 100 г шпинату
  • 1 солодкий зелений перець
  • 1 маленька цибулина
  • 4 зубчики часнику
  • 1/2 склянки курячого або овочевого бульйону
  • 1/2 склянки вершків жирністю 10%
  • оливкова олія
  • 1 стакан тертого пармезану
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Закип'ятіть воду в каструлі і відваріть пасту в підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Відкиньте на друшляк, зберігши трохи води, в якій варилася паста. Крок 2 Нагрійте масло у великій глибокій сковороді на середньому вогні. Додайте солодкий перець, луки часник і смажте, помішуючи, 1 хв. Відсуньте овочі до країв, а в центр сковороди покладіть фарш. Смажте фарш на сильному вогні, помішуючи і розбиваючи грудочки лопаткою або виделкою, поки він не підрум'яниться, 5 хв. Крок 3 Додайте подрібнені помідори, всипте базилік і влийте вершки і бульйон. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і готуйте 5 хв. Посоліть, поперчіть і додайте в соус відварену пасту і шпинат. Прогрійте разом 3 хв. і зніміть з вогню. Крок 4 Розкладіть блюдо по тарілках, посипте пармезаном і відразу ж подавайте до столу.

0/5 (0 Reviews)