Ароматна баранина і & nbsp; багато зелені дають приголомшливий результат. Поки оладки смажаться, на запах збігається вся & nbsp; сім'я. Так що готуйте відразу побільше!
Інгредієнти
- 500 г м'якоті баранини
- 1 велика картоплина
- великий пучок кінзи
- 5 гілочок петрушки
- 1 середня цибулина
- 1/3 зеленого гострого перцю
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
- 3-4 помідора для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Баранину наріжте невеликими шматочками , поверніть через м'ясорубку з середньою гратами. Натріть картоплю на самій дрібній тертці, злегка відіжміть зайву рідину руками. Крок 2 Петрушку і кинзу крупно наріжте. Гострий перець звільніть від насіння. Покладіть зелень і перець в чашу блендера і подрібніть. Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Крок 3 Змішайте у великій мисці фарш, картопля, цибуля і зелень, посоліть, поперчіть і добре вимішайте. Крок 4 Розігрійте у великій сковороді з товстим дном оливкове масло. Зачерпніть 1 ст. л. фаршу і викладіть на сковороду. Ложкою розрівняйте фарш в корж товщиною 0,5 см. Смажте на сильному вогні до рум'яної скоринки, 2 хв. Потім переверніть і смажте з іншого боку до готовності. Крок 5 Наріжте помідори кружальцями завтовшки 5 мм. Розкладіть на блюдо оладки, чергуючи з кружками помідорів. Посипте чорним перцем і подавайте блюдо гарячим або холодним.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!