М'ЯСНІ ОЛАДЬИ З картоплею І ЗЕЛЕННЮ

Ароматна баранина і & nbsp; багато зелені дають приголомшливий результат. Поки оладки смажаться, на запах збігається вся & nbsp; сім'я. Так що готуйте відразу побільше!

М'ЯСНІ ОЛАДКИ З & nbsp; картоплею І & nbsp; ЗЕЛЕННЮ

Інгредієнти

  • 500 г м'якоті баранини
  • 1 велика картоплина
  • великий пучок кінзи
  • 5 гілочок петрушки
  • 1 середня цибулина
  • 1/3 зеленого гострого перцю
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець
  • 3-4 помідора для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Баранину наріжте невеликими шматочками , поверніть через м'ясорубку з середньою гратами. Натріть картоплю на самій дрібній тертці, злегка відіжміть зайву рідину руками. Крок 2 Петрушку і кинзу крупно наріжте. Гострий перець звільніть від насіння. Покладіть зелень і перець в чашу блендера і подрібніть. Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Крок 3 Змішайте у великій мисці фарш, картопля, цибуля і зелень, посоліть, поперчіть і добре вимішайте. Крок 4 Розігрійте у великій сковороді з товстим дном оливкове масло. Зачерпніть 1 ст. л. фаршу і викладіть на сковороду. Ложкою розрівняйте фарш в корж товщиною 0,5 см. Смажте на сильному вогні до рум'яної скоринки, 2 хв. Потім переверніть і смажте з іншого боку до готовності. Крок 5 Наріжте помідори кружальцями завтовшки 5 мм. Розкладіть на блюдо оладки, чергуючи з кружками помідорів. Посипте чорним перцем і подавайте блюдо гарячим або холодним.

0/5 (0 Reviews)