Традиційний фарширований перець до & nbsp; швидким страв не віднесеш, тому його & nbsp; і & nbsp; готують відразу велику каструлю. Але наш рецепт зовсім інший, півгодини & nbsp; & ndash; і & nbsp; все готово
Інгредієнти
- 4 великих солодких перцю
- 500 г яловичого фаршу
- 150 г сиру
- 300 г консервованих рубаних помідорів
- 200 г помідорів чері
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 6-8 листків латуку
- 1 маленький пучок петрушки
- сметана
- оливкова олія
- 1 ч. Л. сушеного орегано
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розігрійте духовку до 200 ˚ С. Розріжте перці навпіл і видаліть насіння. Покладіть перець на деко, застелене пергаментом, і поставте в духовку на 8-10 хв. Крок 2 В цей час очистіть цибулю і часник і дрібно наріжте. Розігрійте сковороду з оливковою олією і швидко обсмажте цибулю і часник до появи аромату, 3 хв. Крок 3
Додайте фарш і смажте на сильному вогні, розбиваючи грудочки фаршу лопаткою, 7 хв. Додайте подрібнені помідори, посоліть, поперчіть, всипте орегано і тушкуйте 5 хв. Крок 4
Наповніть половинки перців начинкою. Натріть сир на тертці, трохи відкладіть для подачі і посипте перець. Поставте в духовку на 10 хв. Крок 5
Розріжте помідори черрі на 4 частини. Тонко наріжте латук. Дрібно наріжте листя петрушки. Готовий фарширований перець викладіть на блюдо, посипте сиром, що залишився, петрушкою, латук і черрі, покладіть по ложці сметани і відразу ж подавайте до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!