КОТЛЕТИ З фаршу з кабачками

А не наробити нам котлет, щоб вистачило на 1-2 & nbsp; дня, і ніхто не пішов би голодним ?! Дружно візьмемося за їх приготування, але спочатку визначимося з рецептом. Звичайно, можна віддати борг класиці, але ми не йдемо простим шляхом. Готуємо фарш із суміші свинини і яловичини, а для соковитості і особливого смаку додамо туди кабачок. & Nbsp;

Інгредієнти

  • 600 г м'якоті яловичини
  • 500 м'якоті жирної свинини
  • 200 г кабачка
  • 100 г білого хліба
  • 2 жовтки
  • 1 велика цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • топлене масло
  • сіль, мелений чорний перець
  • борошно для обвалювання

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 При бажанні очистіть кабачок, натріть його на середній терці. З хліба зріжте кірки, м'якуш наріжте шматками і змішайте його з шинком, залиште на 7-10 хв. Цибулю дрібно порубати або натріть на тертці, часник подрібніть. Крок 2 Наріжте яловичину і свинину середніми шматками, пропустіть через м'ясорубку. Руками перемішайте м'ясний фарш з цибулею і часником, додавши хліб з кабачками, жовтки і 3-4 ст. л. води. Посоліть і поперчіть. Крок 3 Отбейте фарш, збираючи його в грудку і з силою кидаючи про робочу поверхню. Через 5-7 хв. відбивання фарш повинен перестати розлітатися на шматки. Накрийте його і покладіть в холодильник на 30 хв. Крок 4 Мокрими руками формуйте круглі товстенькі котлети. Обваляйте котлети в борошні, струсіть зайву. Крок 5 Розігрійте масло у великій сковороді з товстим дном. Обсмажте котлети на сильному вогні з обох боків до рум'яної скоринки, потім доведіть до готовності на маленькому вогні під кришкою, час від часу перевертаючи.

0/5 (0 Reviews)