Інгредієнти
- 1,5 кг м'якоті свинячої шийки
- 1 кг цибулі
- 1 ст. л. насіння зіри
- 1 ч. л. насіння коріандру
- 1 ст. л. солі
- мелений чорний перець
- рослинне масло
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Насипте на суху холодну сковороду зиру і коріандр. Поставте на середній вогонь і смажте, помішуючи, 1,5-2 хв. Крок 2
Зсипте насіння в ступку, додайте сіль і потовчіть в порошок. Приправте перцем. Крок 3
очистіть цибулю і наріжте тонкими кільцями. М'ясо наріжте прямокутними шматочками 5х3х3 см, посипте сіллю зі спеціями і втирайте в м'якоть. Крок 4 Змішайте цибулю і м'ясо, ретельно перемішайте з м'ясом, трохи придавлюючи, щоб з лука виділився сік. Накрийте і маринують 2 ч при кімнатній температурі або до 12 год в холодильнику. Крок 5
Звільніть м'ясо від цибулі, нанизайте на шампури і обсмажити на сильних вугіллі, часто повертаючи, до готовності. Крок 6
Поки смажиться шашлик, підсмажте цибулю з маринаду в рослинному маслі до золотисто-коричневого кольору. Подайте до шашлику разом з соусом за вашим вибором.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!