КЛАСИЧНИЙ СВИНЯЧИЙ ШАШЛИК З ЛУКОМ

КЛАСИЧНИЙ СВИНЯЧИЙ ШАШЛИК З ЛУКОМ

Інгредієнти

  • 1,5 кг м'якоті свинячої шийки
  • 1 кг цибулі
  • 1 ст. л. насіння зіри
  • 1 ч. л. насіння коріандру
  • 1 ст. л. солі
  • мелений чорний перець
  • рослинне масло

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Насипте на суху холодну сковороду зиру і коріандр. Поставте на середній вогонь і смажте, помішуючи, 1,5-2 хв. Крок 2

КЛАСИЧНИЙ СВИНЯЧИЙ ШАШЛИК З ЛУКОМ

Зсипте насіння в ступку, додайте сіль і потовчіть в порошок. Приправте перцем. Крок 3

КЛАСИЧНИЙ СВИНЯЧИЙ ШАШЛИК З ЛУКОМ

очистіть цибулю і наріжте тонкими кільцями. М'ясо наріжте прямокутними шматочками 5х3х3 см, посипте сіллю зі спеціями і втирайте в м'якоть. Крок 4 Змішайте цибулю і м'ясо, ретельно перемішайте з м'ясом, трохи придавлюючи, щоб з лука виділився сік. Накрийте і маринують 2 ч при кімнатній температурі або до 12 год в холодильнику. Крок 5

КЛАСИЧНИЙ СВИНЯЧИЙ ШАШЛИК З ЛУКОМ

Звільніть м'ясо від цибулі, нанизайте на шампури і обсмажити на сильних вугіллі, часто повертаючи, до готовності. Крок 6

КЛАСИЧНИЙ СВИНЯЧИЙ ШАШЛИК З ЛУКОМ

Поки смажиться шашлик, підсмажте цибулю з маринаду в рослинному маслі до золотисто-коричневого кольору. Подайте до шашлику разом з соусом за вашим вибором.

0/5 (0 Reviews)