Реберця, ЗАПЕЧЕНІ В КВАШЕНОЙ КАПУСТІ

Ця страва часто готують польські господині, добавки до основних інгредієнтів бувають різні & ndash; у мене варіант з сухими грибами, журавлиною і чорносливом. Блюдо ситне, більше чоловіче.

реберця, ЗАПЕЧЕНІ В КВАШЕНОЙ КАПУСТІ

 реберця, ЗАПЕЧЕНІ В КВАШЕНОЙ КАПУСТІ

Хіт сезону! Яскраві осінні страви x Інгредієнти

  • ребра свинячі 1 кг
  • капуста квашена 1 кг
  • масло рослинне 2 ст.л..
  • часник 2 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • бекон 150 г
  • чорнослив (кілька шт)
  • гриби сушені (за бажанням)
  • журавлина (жменю)
  • лавровий лист 4 шт.
  • гвоздика 4 шт.
  • перець чорний
  • тним 1 ч.л.
  • майоран 2 ч.л.
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Реберця розрізати на порції. Розігріти сковороду з маслом, приправити реберця сіллю і обсмажити з усіх боків до скориночки. Обсмажені реберця відкласти на тарілку. Крок 2 В цю ж сковороду покласти нарізану скибочками бекон і постійно помішуючи, обсмажити його на середньому вогні протягом прибл. 5 хвилин до легкої рум'яності. Додати нарізаний скибочками цибулю і, помішуючи, обсмажити протягом 5 хвилин, в кінці додати дрібно тертий часник. Крок 3 Додати в сковороду капусту (якщо дуже кисла, її можна попередньо промити). Додати лавровий лист, приправи, гвоздику, кмин, майоран, мелений перець і нарізаний чорнослив і розкришені сушені гриби (я брала сухі білі). Смажити ще протягом кількох хвилин, помішуючи, поки інгредієнти ретельно не змішано. Крок 4 Духовку нагріти до 180 градусів. Половину капусти викласти в велику жаростійкої блюдо, зверху покласти обсмажені реберця. Накрити решті капустою, посипати журавлиною, а потім накрити щільно кришкою або фольгою. Поставити в духовку і запікати протягом 2 годин. Крок 5 Капуста виходить соковитою, добре протушенние, ароматної, а м'ясо з реберець м'яке і добре відділяється від кісток. Подавати як самостійну страву з чорним хлібом і зеленню або з вареною картоплею.

0/5 (0 Reviews)