Ця страва часто готують польські господині, добавки до основних інгредієнтів бувають різні & ndash; у мене варіант з сухими грибами, журавлиною і чорносливом. Блюдо ситне, більше чоловіче.
Хіт сезону! Яскраві осінні страви x Інгредієнти
- ребра свинячі 1 кг
- капуста квашена 1 кг
- масло рослинне 2 ст.л..
- часник 2 шт.
- цибуля 1 шт.
- бекон 150 г
- чорнослив (кілька шт)
- гриби сушені (за бажанням)
- журавлина (жменю)
- лавровий лист 4 шт.
- гвоздика 4 шт.
- перець чорний
- тним 1 ч.л.
- майоран 2 ч.л.
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Реберця розрізати на порції. Розігріти сковороду з маслом, приправити реберця сіллю і обсмажити з усіх боків до скориночки. Обсмажені реберця відкласти на тарілку. Крок 2 В цю ж сковороду покласти нарізану скибочками бекон і постійно помішуючи, обсмажити його на середньому вогні протягом прибл. 5 хвилин до легкої рум'яності. Додати нарізаний скибочками цибулю і, помішуючи, обсмажити протягом 5 хвилин, в кінці додати дрібно тертий часник. Крок 3 Додати в сковороду капусту (якщо дуже кисла, її можна попередньо промити). Додати лавровий лист, приправи, гвоздику, кмин, майоран, мелений перець і нарізаний чорнослив і розкришені сушені гриби (я брала сухі білі). Смажити ще протягом кількох хвилин, помішуючи, поки інгредієнти ретельно не змішано. Крок 4 Духовку нагріти до 180 градусів. Половину капусти викласти в велику жаростійкої блюдо, зверху покласти обсмажені реберця. Накрити решті капустою, посипати журавлиною, а потім накрити щільно кришкою або фольгою. Поставити в духовку і запікати протягом 2 годин. Крок 5 Капуста виходить соковитою, добре протушенние, ароматної, а м'ясо з реберець м'яке і добре відділяється від кісток. Подавати як самостійну страву з чорним хлібом і зеленню або з вареною картоплею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!