Свиняча вирізка & ndash; ідеальне м'ясо для швидкого шашлику. Оскільки жиру в ньому зовсім немає, рекомендуємо маринувати вирізку в топленому маслі. Смак у шашлику виходить дуже ніжний.
Інгредієнти
- 3 свинячі вирізки вагою приблизно по 400 г
- 1 ч. л. солодкої меленої паприки
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 100 г вершкового масла
Для чилі-сальси:
- 1 червоний і 2 зелених гострих перцю чилі
- 1 солодка червона цибулина
- 2 помідори
- половина рожевого грейпфрута
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Видаліть з вирізки все плівки, натріть м'ясо з усіх боків паприкою, сіллю і перцем. Розтопити вершкове масло і остудіть. Покладіть вирізку в контейнер або в зіплок-пакет із застібкою, полийте м'ясо, закрийте і залиште на 40 хв. Крок 2
Для сальси очистіть чилі від насіння і перегородок, тонко наріжте. Так само наріжте цибулю. Зітріть цедру з грейпфрута, вичавіть сік, змішайте сік і цедру з цибулею і чилі, посоліть. Помідори наріжте невеликими кубиками, додайте до цибулі з чилі, поперчіть, накрийте і дайте настоятися, поки готується все інше. Крок 3 Розігрійте гриль або розпаліть вугілля в мангалі або котлі барбекю – вони повинні добре прогоріти і затягнута білим попелом. Грати прокалите і змастіть жиром. Викладіть вирізку на решітку. Крок 4
Смажте м'ясо на жарких вугіллі, перевертаючи раз в 1 хв., 4 хв. Зніміть, дайте полежати на блюді під листом фольги 10 хв. Поверніть на вугілля ще на 6-7 хв. Перед подачею дайте «відпочити» під листом фольги, 5 хв. Подавайте з сальсою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!