Свинячої вирізки на вугіллі З ГОСТРОЇ сальсу

Свиняча вирізка & ndash; ідеальне м'ясо для швидкого шашлику. Оскільки жиру в ньому зовсім немає, рекомендуємо маринувати вирізку в топленому маслі. Смак у шашлику виходить дуже ніжний.

Інгредієнти

  • 3 свинячі вирізки вагою приблизно по 400 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 100 г вершкового масла

  • 1 ч. л. солодкої меленої паприки
  • сіль, мелений чорний перець

Для чилі-сальси:

  • 1 червоний і 2 зелених гострих перцю чилі
  • 1 солодка червона цибулина
  • 2 помідори
  • половина рожевого грейпфрута
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

 свинячої вирізки на вугіллі з ГОСТРОЇ сальсу

Видаліть з вирізки все плівки, натріть м'ясо з усіх боків паприкою, сіллю і перцем. Розтопити вершкове масло і остудіть. Покладіть вирізку в контейнер або в зіплок-пакет із застібкою, полийте м'ясо, закрийте і залиште на 40 хв. Крок 2

свинячої вирізки на вугіллі З ГОСТРОЇ сальсу

Для сальси очистіть чилі від насіння і перегородок, тонко наріжте. Так само наріжте цибулю. Зітріть цедру з грейпфрута, вичавіть сік, змішайте сік і цедру з цибулею і чилі, посоліть. Помідори наріжте невеликими кубиками, додайте до цибулі з чилі, поперчіть, накрийте і дайте настоятися, поки готується все інше. Крок 3 Розігрійте гриль або розпаліть вугілля в мангалі або котлі барбекю – вони повинні добре прогоріти і затягнута білим попелом. Грати прокалите і змастіть жиром. Викладіть вирізку на решітку. Крок 4

свинячої вирізки НА вугіллі З ГОСТРОЇ сальсу

Смажте м'ясо на жарких вугіллі, перевертаючи раз в 1 хв., 4 хв. Зніміть, дайте полежати на блюді під листом фольги 10 хв. Поверніть на вугілля ще на 6-7 хв. Перед подачею дайте «відпочити» під листом фольги, 5 хв. Подавайте з сальсою.

0/5 (0 Reviews)