Купати по-імеретинськи виходять соковитими і в міру жирними. Такі ковбаски зручно готувати на велику компанію. Не бійтеся додавати в фарш зерна граната: кісточки в ковбасках майже не відчуваються, а смак завдяки соку, який дає гранат, виходить чудовим і м'ясо дуже соковите. Ковбаски можна подавати з різними соусами або & nbsp; просто посипати зернами граната.
Інгредієнти
- 700 г м'якоті жирної свинини
- 300 г м'якоті яловичини
- 100 г свинячого сала
- 2 середні цибулини
- 1 середній гранат
- 2-6 зубчиків часнику
- щіпка меленої кориці
- трохи барбарису
- сіль, мелений чорний перець
- 150 г повністю підготовлених свинячих кишок
- жир для обсмажування
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!