Купати ПО-Імеретинській

Купати по-імеретинськи виходять соковитими і в міру жирними. Такі ковбаски зручно готувати на велику компанію. Не бійтеся додавати в фарш зерна граната: кісточки в ковбасках майже не відчуваються, а смак завдяки соку, який дає гранат, виходить чудовим і м'ясо дуже соковите. Ковбаски можна подавати з різними соусами або & nbsp; просто посипати зернами граната.

Інгредієнти

  • 700 г м'якоті жирної свинини
  • 300 г м'якоті яловичини
  • 100 г свинячого сала
  • 2 середні цибулини
  • 1 середній гранат
  • 2-6 зубчиків часнику
  • щіпка меленої кориці
  • трохи барбарису
  • сіль, мелений чорний перець
  • 150 г повністю підготовлених свинячих кишок
  • жир для обсмажування

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Свинину і яловичину наріжте і порубати сокиркою якомога дрібніше. Так само наріжте сало і цибулю. Часник потовчіть в ступці з сіллю до однорідності. Крок 2 Змішайте м'ясний фарш, сало, цибуля, чорний перець, корицю і часник. А при трохи холодної води і гарненько вимісити руками – поки не побачите, що маса однорідна, 7-10 хв. Крок 3 Очистіть зерна граната від шкірки і перегородок. Додайте у фарш зерна граната і барбарис і знову акуратно перемішайте. Крок 4 Начините свинячі кишки фаршем. Закип'ятіть воду в каструлі і опустіть купати в окріп на 1 хв., Потім нанизайте їх на довгу палицю і підвісьте її в темній прохолодній кімнаті. Купати вже готові для смаження, але можуть зберігатися таким чином до двох тижнів. Крок 5 Розігрійте на сковорідці жир і обсмажте купати з усіх боків, приблизно 25-30 хв.

0/5 (0 Reviews)